کد خبر: 3357799
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶
میرعمادی مطرح کرد:

برداشتن تمام تحریم‌ها؛ هدف مذاکرات/صلابت ایران با توافق هسته‌ای سست نشده است

گروه سیاسی: حخطیب جمعه خرم‌آباد با بیان این‌که صلابت ملت ایران با توافق هسته‌ای سست نشده است و ما بر آرمان‌های خود ایستاده‌ایم، گفت: هدف از مذاکره راهی برای نفوذ اروپایی‌‌ها به کشور نیست بلکه هدف برداشتن تمام تحریم‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد در مصلای الغدیر این شهر، به دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری مجلس خبرگان رهبری را مظهر مردم‌‌سالاری اسلامی و نمایندگان مردم در این مجلس را مایه آرامش در جامعه عنوان کردند.
وی با اشاره به این‌که مقام معظم رهبری در این دیدار وظیفه مجلس خبرگان رهبری را آرامش‌بخشی به جامعه عنوان کردند، افزود: وظیفه مجلس خبرگان رهبری این است که آرامش به جامعه بخشند زیرا آن‌ها نماینده مردم در این مجلس هستند.
خطیب جمعه خرم‌آباد اضافه کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار وظیفه دولتمردان و مسئولان را نیز مشخص کردند و فرموند باید مسئولان مراقب باشند مبادا اسیر کلیشه‌ها و ادبیات نظام سلطه شوند چراکه ادبیات ما مستقل بوده و نباید الفاظ را با معانی که آن‌ها به‌کار می‌برند استفاده کنیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان ادامه داد: مقام معظم رهبری بر ضرورت موضع‌گیری قاطع مسئولان و دولتمردان در برابر یاوه‌گویی‌های آمریکا تاکید کرده‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی  با تاکید بر این‌که صلابت ما با توافق سست نشده و بر آرمان‌های خود ایستاده‌ایم، گفت: معانی استکبار جهانی از تروریسم جدای از معانی ما است و آن‌ها حمایت از مظلوم را قبول ندارند و از صهیونیست‌ها حمایت می‌کنند.
امام جمعه خرم‌آباد افزود: آمریکایی‌ها خیال می‌کنند که با توافق موضع ما نسبت به آن‌ها تغییر کرده اما به آن‌ها اعلام می‌کنیم که ما بر سر آرمان‌های خود ایستاده‌ایم.
وی با اذعان به این‌که هدف از مذاکره راهی برای نفوذ اروپایی‌‌ها به کشور نیست بلکه هدف برداشتن تمام تحریم‌ها است و خواسته مقام معظم رهبری این است که ما در این توافقی که صورت گرفته چه امتیازاتی داده‌ایم و چه امتیازاتی را به دست آورده‌ایم که آیا این امتیازات با هم همخوانی دارند، خاطر نشان کرد: انتظار رهبری و مردم این است که باید تمام تحریم‌ها برداشته شود زیرا تعلل در تحریم‌ها را مردم و رهبری نمی‌پذیرند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنانش  به روز دحوالارض روز گسترش یافتن زمین اشاره کرد و گفت: این روز اعمال بسیار مهمی از جمله روزه گرفتن که ثواب ۷۰ سال عبادت دارد، احیاء و شب زنده‌داری، نماز و دعای مخصوص که در مفاتیح‌الجنان آمده دارد.
وی ادامه داد: در روایات آمده که روز دحوالارض روز عبادت و بندگی خدای متعال در روی زمین و به‌عنوان نماد عبادت و سیاست است.
وی در ادامه با تسلیت 14 شهریور سالروز شهادت آیت‌الله قدوسی دادستان کل انقلاب اسلامی به دست منافقین، افزود: نظم و تقوا مهمترین ویژگی شهید قدوسی بود، ایشان به همراه شهید بهشتی و سایرین مدرسه حقانی را در شهر قم به وجود آورده و اهتمام ویژه‌ای برای تربیت طلاب و آشنایی آن‌ها با مسائل سیاسی و روز زمان طاغوت داشتند.

captcha