کد خبر: 3358256
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰

آغاز ثبت‌ نام شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی

گروه اجتماعی: جانشین مدیر حج و زیارت استان مرکزی اعلام کرد: متقاضیان حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) از فردا، ۱۵ شهریورماه می‌توانند با مراجعه به سامانه سماح نسبت به ثبت‌ نام خود اقدام کنند.

منوچهر انصاری، جانشین مدیر حج و زیارت استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از استان مرکزی، گفت: با توجه به ضرورت برنامه‌ریزی برای حضور گسترده علاقه‌مندان در مراسم پیاده روی اربعین حسینی(ع) در کربلای معلی و با هدف تخمین تعداد متقاضیان حضور در این مراسم باشکوه، ثبت نام اعزام‌های اربعین انجام می‌شود.

جانشین مدیر حج و زیارت استان مرکزی اعلام کرد: ثبت‌ نام متقاضیان برای حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی به صورت غیرکاروانی از فردا مورخ 15 شهریور ماه در سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir آغاز می‌شود و علاقه‌مندان صرفاً از این طریق می‌توانند در این مراسم شرکت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات به وجود آمده در سال گذشته که به علت عدم برخورداری برخی متقاضیان این سفر از گذرنامه اتفاق افتاد، ثبت‌نام امسال تنها منوط به داشتن گذرنامه است.

جانشین مدیر حج و زیارت استان در پایان درباره محدودیت ثبت‌نام تصریح کرد: هیچ محدودیتی وجود ندارد و از هر تعداد متقاضی ثبت‌نام به عمل می‌آید و تا ماه محرم  نیز ادامه دارد.

منصور محمودی فاضل
|
-
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۳
0
0
انشاءالله توفیق زیارت حاصل بشه
captcha