کد خبر: 3358257
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳
کشاورز خبر داد:

شرکت ۱۰۰۰ ازنایی و دورودی در طرح ملی حفظ قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس فرهنگی، قرآنی شهرستان‌های ازنا و دورود از شرکت هزار نفر در طرح ملی حفظ قرآن در دو شهرستان ازنا و دورود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌همت ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های ازنا و دورود اردوی طرح حافظان قرآن کریم اواخر هفته گذشته، به‌صورت مشترک بین این دو شهر در امامزاده زیدبن علی(ع) شهرستان دورود و با حضور 410 نفر از حافظان قرآن کریم از شهرستان‌های ازنا و دورود برپا شد.
این اردوی مشترک بین شهرستان‌های دورود و ازنا در امامزاده زیدبن علی(ع) شهرستان دورود و با حضور 410 نفر از حافظان قرآن کریم از شهرستان‌های ازنا و دورود برپا شد.
محمد نجفی، مسئول اوقاف و امور خیریه شهرستان ازنا، هدف از برگزاری این اردو را تشویق و جذب حافظان قرآن برشمرد و گفت: مدت چهار سال است که طرح تربیت حافظان قرآن کریم توسط سازمان اوقاف و امور خیریه در کشور آغاز شده که هم‌اکنون نزدیک به 500 نفر در این کلاس‌ها شرکت نموده و حافظان یک جزء، دو جز، سه جزء و پنج جزء هستند.
وی افزود: در سال 94 این طرح ادامه و در پایان سال به نفرات برتر جوایزی اهدا و به کسانی که حدنصاب نمره لازم را کسب نمایند گواهینامه معتبر از طرف سازمان اوقاف و امور خیریه اعطا می‌شود.
در ادامه حجت‌الاسلام عنایت ملکشاهی، مسئول اداره اوقاف دورود نیز در این برنامه مشترک ضمن اشاره به سخن پیامبر(ص)، گفت: حضرت رسول(ص) می‌فرمایند: حافظ و نگهدارنده قرآن کریم نگهدارنده پرچم اسلام است.
وی ضمن خیر مقدم به حافظان قرآن خاطرنشان کرد: برگزاری اولین همایش امامزاده زیدبن علی(ع) شهرستان دورود با حضور حافظان قرآن و حجت‌الاسلام حقیان امام جمعه شهرستان دورود، قائدرحمت منتخب مردم ازنا و دورود در مجلس، نجفی رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان ازنا و دیگر مسئولین همچنین 410 نفر از حافظان قرآن دو شهرستان برگزار شد.
ملکشاهی این اقدام را مهم برشمرد و گفت: در راستای تربیت حافظان قرآن کریم در این امامزادگان یکی از کارهایی که ما در زندگی روزمره باید به آن توجه داشته باشیم بحث قرآن، حفظ و عمل به آن است.
مسئول اداره اوقاف دورود، عنوان کرد: در آیات و روایات متعدد تأکید شده به فراگیری قرآن اهتمام بورزیم و در کنار حفظ قرآن به دستورات آن عمل کنیم.
وی تصریح کرد: امام علی(ع) می‌فرمایند: همان‌طور که بادها در ایام بهار گل‌ها را می‌رویانند و باعث سبزی و نشاط در زمین خاکی می‌گردند، همان‌طور که آن‌ها به زمین خاکی طراوت می‌دهند و به مردم آرامش می‌دهند، قرآن کریم نیز پرورش دهنده ایمان در قلب‌های انسان‌هاست.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌رضا حقیان، امام‌جمعه شهرستان دورود که مهمان ویژه این مراسم بود از ادارات اوقاف شهرستان‌های ازنا و دورود تشکر کرد و گفت: ما باید عامل به قرآن باشیم چرا که همه نیازهای جامعه اسلامی با قرآن برطرف می‌شود.
در ادامه، مهدی کشاورز، کارشناس فرهنگی قرآنی شهرستان‌های ازنا و دورود گفت: با هدف صرفه‌جویی در هزینه‌ها و جلوگیری از اسراف دو برنامه مجزا را در یک روز و مشترک برگزار کردیم.
وی بیان کرد:  در سال چهارم طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم موفق شدیم حافظان قرآن دو شهرستان ازنا و دورود را که مدت یک سال در کلاس‌های حفظ قرآن شرکت نمودند، به اردوی تفریحی زیارتی امامزاده زیدبن علی(ع) اعزام کنیم.
کشاورز افزود: در این برنامه 30 مربی و نزدیک به 500 نفر حافظ در کلاس‌های طرح ملی حفظ قرآن کریم در شهرستان ازنا و در روستاهای کمندان، دولت‌آباد، حشوید، کلکله، فرزیان، شهرک المهدی، مؤمن‌آباد و در نقاط مختلف شهر همچنین در شهرستان دورود نیز با شرکت بیش از 500 نفر و در روستاهای سندرکان، سوران، سیاهکله، حشمت آباد، داریاب، ناصرالدین، و در نقاط مختلف شهر دورود مشغول به حفظ قرآن و از یک جزء تا جزءهای بالاتر هستند.
کارشناس فرهنگی قرآنی شهرستان‌های ازنا و دورود اظهار کرد: این کلاس‌ها به صورت مستمر و از اول تابستان آغاز شده و تا اسفندماه ادامه و در روز جمعه هفتم اسفند آزمون شفاهی و کتبی از حافظان گرفته شده و گواهینامه معتبر از طرف سازمان اوقاف و امور خیریه به کسانی که حدنصاب نمره لازم را کسب نمایند، اعطا می‌شود.

captcha