کد خبر: 3358570
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸

برگزاری همایش «خانواده و دانشگاه» در ماهشهر

گروه اجتماعی: همایش «خانواده و دانشگاه» با هدف بیان رازهای خانواده موفق در واحد دانشگاهی آزاد اسلامی ماهشهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام غلامحسن حیاتی، سرپرست دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن شروع سال تحصیلی جدید و به‌منظور پیوند و برقراری ارتباط بیشتر خانواده و دانشگاه و تقویت بنیان خانواده همایش «خانواده و دانشگاه» در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از مهمترین اهداف همایش خانواده و دانشگاه در سال جاری ایجاد همدلی و همزبانی میان اعضای یک خانواده و همچنین خانواده و دانشگاه است. در این همایش علمی که با حضور حجت‌الاسلام دهنوی مدرس حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود، پیرامون رموز یک خانواده خوشبخت ایرانی سخنرانی می‌شود.

سرپرست دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرماهشهر بیان کرد: همایش «خانواده و دانشگاه» از ساعت 9:30 پنجشنبه، 19 شهریورماه در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی پلیمر این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

captcha