کد خبر: 3358710
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۹

پیام‌های شهدا را دستگاه‌های اجرایی برای نسل جوان تبیین و تفسیر کنند

گروه سیاسی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج گفت: دستگاه‌های اجرایی نیز باید به تبیین و تفسیر پیام‌های شهدا اقدام کنند تا این پیام ها به نسل جوان منتقل شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت الاسلام علی محسن منتشلو، امروز،15 شهریورماه در جلسه کمیته ایثارگران و هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس در سنندج اظهار کرد: اگر نگاهی به فرهنگ شهدا بیندازیم می‌بینیم که این فرهنگ برگرفته از مکتب عاشورا و امام حسین (ع) است.
وی با بیان اینکه امام حسین(ع) زندگی با عزت را پذیرفت و پیام‌های ژرفی را رواج دادند، افزود: شهدا محتوای پیام‌های الهی را برای ما تشریح کردند و اگر امروز این فرهنگ زنده است به دلیل پیام‌رسانی خوبی بوده که تاکنون صورت گرفته است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج عنوان کرد: باید امروز سیاست‌گذاری شود که این پیام‌ها به خوبی به نسل جوان منتقل شود ودستگاه‌های اجرایی نیز باید به تبیین و تفسیر پیام‌های شهدا اقدام کنند تا این پیام‌ها به نسل جوان منتقل شود.
وی در ادامه با بیان اینکه ما شهدا را فراموش کرده‌ایم،عنوان کرد: اما آنها ما را فراموش نکرده‌اند و با حضور گاه به گاه خود این مسئله را به ما یادآوری می‌کنند.
حجت‌الاسلام منتشلو در ادامه ذکر کرد: امسال نیز همانند سال‌های گذشته نمایشگاه دفاع مقدس در اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود؛ در ادامه این جلسه برنامه‌های مختلفی برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس درنظر گرفته شد که غبارروبی گلزار شهدا، اجرای طرح سپاس و برگزاری یادواره شهدا از جمله این برنامه‌ها بود.

captcha