کد خبر: 3358912
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷

جاکارتا؛ میزبان کنفرانس بین‌المللی «اسلام؛ رحمة للعالمین»

شعب خارجی: کنفرانس بین‌المللی «اسلام؛ رحمة للعالمین» از ۲۱ تا ۲۴ مهرماه سال جاری در «جاکارتا»، پایتخت اندونزی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیین گشایش نمایشگاه بین‌المللی «اسلام؛ رحمة للعالمین» در ساختمان مرکزی «نهضت العلماء» اندونزی با حضور معروف امین، رئیس شورای اجرایی سازمان نهضت العلما، عقیل سراج، رئیس این سازمان، ذوالکفلی حسن، رئیس مجلس مشورتی خلق، بزرگان این سازمان، علما و سفرای کشورها از جمله سفیر و رایزن فرهنگی ایران در اندونزی برگزار شد.

در این مراسم عنوان شد که کنفرانس بین‌المللی «اسلام رحمة للعالمین» نیز قرار است از 21 تا 24 مهر ماه امسال در جاکارتا برگزار شود.
این خبر را حاج منصور رملی، رئیس کمیته برگزاری این کنفرانس در سخنرانی خود در مراسم افتتاحیه اعلام و تصریح کرد: به منظور تبلیغ اسلام به عنوان رحمتی برای جهانیان، در 13 اکتبر 2015 (21 مهرماه 94) سازمان اسلامی نهضت العلما فعالیت‌های نمایشگاه فرهنگی ـ اسلامی بین‌المللی 2015 را در جاکارتا و نیز دو سمینار علمی با عناوین «تقویت سیستم‌های اقتصادی و مالی اسلامی برای جهان» و «جنبش رادیکال تروریسم به اسلام رحمة للعالمین آسیب می‌زند» برگزار می‌کند.

وی اظهار کرد: این رویداد به خاطر جامه عمل پوشاندن به منویات آقای جوکووی، رئیس‌جمهور اندونزی در افتتاحیه شصتمین کنفرانس آسیا ـ آفریقا در مورد اهمیت ایجاد یک نظم جدید اقتصادی و تلاش برای جلوگیری از خشونت، عمل رادیکالی و تروریسم است.

منصور رملی 80 درصد مساجد اندونزی را متعلق به نهضت العلما دانست و افزود: در گزارش 4 سال پیش از تعداد مساجد از طرف نهاد مدیریت مساجد اندونزی، آمده است که تعداد مساجد و نمازخانه‌ها در اندونزی به حدود یک میلیون و 305 هزار رسید که 80 درصد آن متعلق به نهضت العلما است.

وی تصریح کرد: اما با این حال، اکثر مساجد بدون فعالیت مانده‌اند. برخی علت آن را این طور می‌دانند که این امر به دو مشکل اساسی برمی‌گردد: اول اینکه سطح آموزشی مسئولان مساجد پایین است، به عبارت دیگر آنها تنها از مدرک راهنمایی یا دبیرستان برخوردارند و دوم برنامه‌های مساجد برای مردم که از سطوح مختلف تشکیل شده‌اند، جذاب نبوده‌ است. علاوه بر آن، تمام برنامه‌ها از طرف مسئولان اعلام شده و به ندرت توسط مردم آن مساجد پیشنهاد شده است. بنابراین مسئولان نهاد مدیریت مساجد به این فکر افتاده‌اند که چرا برنامه‌های مساجد بر اساس نیاز مردم برنامه‌ریزی نشده است؟ و اینکه چه چیزی مورد نیاز جماعت است؟

حاج منصور رملی، همچنین گفت: نمایشگاه اسلام؛ رحمة للعالمین به این دلیل برگزار شده است تا اهمیت دو امر آشکار شود: 1) اهمیت جهان عاری از خشونت که زندگی صلح‌آمیز، امن و امان برای بشر به ویژه مسلمانان را تأمین می‌سازد و 2) اهمیت احیای مجدد مساجد با برنامه‌های یاد شده به ویژه در عصر جهانی شدن.

وی با اشاره به برگزاری دو سمینار با عنوان «جهان عاری از خشونت» و «نظام اقتصاد اسلامی» در جاکارتا، گفت: سخنرانان برجسته دعوت‌شده در بخش جهان عاری از خشونت عبارتند از: کیایی مصطفی بصری، رئیس شورای سابق نهضت العلما، کیایی عقیل سراج، رئیس نهضت العلما، لورن پوث، از انگلستان، سعود عثمان ناسوتیون، رئیس آژانس مبارزه با تروریست، محمدحسن زمانی از ایران و در بخش اقتصاد اسلامی عبارتند از: مولیامان حداد، رئیس هیأت مدیره کمیسیون خدمات مالی اندونزی، محمد شافعی انتونیو، یکی از مسئولان امور مالی و بانکداری اسلامی در اندونزی و رئیس دانشگاه اقتصاد اسلامی ترکیه، رودنی ویلسون از دانشگاه بیرمنگام و مصباحی‌مقدم از ایران.

در ادامه این مراسم، عقیل سراج، رئیس نهضت العلماء اندونزی، ذوالکفلی، رئیس مجلس شورای مردم اندونزی و کیایی حاجی معروف امین، رئیس شورای اجرایی سازمان نهضت العلما سخنرانی کردند.
 
 

captcha