کد خبر: 3360764
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲

دسترسی به اجرای گروه‌های تواشیح و ابتهال در «صدای قرآن»

گروه فعالیت‌های قرآنی: اجرای گروه‌های تواشیح و ابتهال در مرحله مقدماتی و فینال مسابقات سراسری از طریق اپلیکیشن صدای قرآن قابل دسترس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شبکه رادیویی قرآن همزمان با برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات سراسری مدیحه‌سرایی، همخوانی و ابتهال طی روزهای 20 و 21 شهریورماه در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه، اپلیکیشن «صدای قرآن» را مجددا راه‌اندازی می‌کند.
براساس این گزارش، همزمان با آغاز مسابقات سراسری مدیحه‌سرایی و ابتهال، اپلیکیشن صدای قرآن نیز به‌روزرسانی می‌شود و کسانی که این اپلیکیشن را بر روی گوشی‌های همراه خود نصب کنند، می‌توانند اجرای گروه‌های مختلف تواشیح در مرحله مقدماتی و نهایی این مسابقات را ببینند.
علاوه بر امکان دسترسی به اجراهای شرکت‌کنندگان در مرحله نهایی مسابقات سراسری مدیحه‌سرایی و ابتهال بر روی اپلیکیشن صدای قرآن، فایل اجراهایی که از طریق گروه‌های تواشیح و مبتهلان به مرحله مقدماتی مرحله کشوری رسیده بود و مورد ارزیابی هیئت داوران قرار گرفت تا برترین‌های آنها در مرحله نهایی مسابقات کشوری حضور داشته باشند نیز بر روی اپلیکیشن صدای قرآن بارگذاری می‌شود.
بنابراین گزارش، اخبار و رویدادهای مسابقات مدیحه‌سرایی و ابتهال نیز در بخش ویژه اخبار اپلیکیشن صدای قرآن بارگذاری می‌شود و در بخش عکس نیز علاقه‌مندان می‌توانند عکس‌های مربوط به روند برگزاری مسابقات مدیحه‌سرایی و ابتهال را مشاهده کنند.
یادآور می‌شود، شبکه رادیویی قرآن روز جمعه، 20 شهریورماه که زمان برگزاری رقابت‌های آقایان در گروه‌های مدیحه‌سرایی و همخوانی و ابتهال است، کنداکتور خود را برای این مسابقات خالی گذاشته و تمامی اجراهای مرحله نهایی این مسابقات را به صورت زنده پخش می‌کند.

captcha