کد خبر: 3360818
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲

سرچشمه هجمه‌ها علیه فیلم محمدرسول‌الله(ص) توهمات باطل وهابیت است

گروه اجتماعی: یک پژوهشگر علم کلام با اشاره به هجمه‌های وهابیت علیه فیلم محمد(ص) گفت: علت این هجمه‌ها به تضاد مفاهیم فیلم فاخر محمد رسول الله(ص) به عقاید وهابیت برمی‌گردد.


حجت‌الاسلام مصطفی جوادی‌نسب، پژوهشگر علم کلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: برخی از افراد که تمایل دارند در زمینه عقاید شیعه مطالعه کنند از همان ابتدا به سراغ کتبی چون الغدیر می‌روند در حالی که آشنایی با مذهب اهل بیت(ع) را باید از مطالعه در اصول عقاید شیعه آغاز کرد.



وی اظهار کرد: کتبی چون اصول عقاید آیت‌الله مکارم شیرازی و آموزش عقاید آیت‌الله مصباح یزدی از جمله کتبی هستند که مطالعه آنان برای عموم مردمی که قصد آشنایی با اصول اعتقادات شیعه را دارند، توصیه می‌شود.



این پژوهشگر علم کلام بیان کرد: بعد از آشنایی با اصول عقاید شیعه نوبت به پاسخ شبهاتی که علیه شیعه مطرح می‌شود و تفاوت دیگر مذاهب با مذهب اهل بیت(ع) می‌رسد که در این مطالعه کتبی چون الغدیر و المراجعات پیشنهاد می‌شود.



جوادی‌نسب ادامه داد: کتاب المراجعات مرحوم شرف الدین از آنجایی که به صورت مناظره بین دو عالم شیعه و سنی برمی‌گردد جذاب است و نکته‌ای که در آن نهفته این است که این دو عالم در مناظرات خود همواره با احترام با یکدیگر برخورد می‌کردند.



وی افزود: باید مطالعه مناظرات حقیقی که در تاریخ رخ داده را در سبد مطالعاتی خود قرار دهیم و اکثر مردمی که قصد آشنایی با عقاید شیعه را دارند از کتبی که مناظرات را نقل کرده استقبال می‌کنند.



این پژوهشگر علم کلام با اشاره به اینکه از ابزار هنر کمتر در جهت ترویج مفاهیم مذهب اهل بیت(ع) استفاده کرده‌ایم، گفت: به عنوان مثال در عرصه هنر سینما امسال تنها فیلم محمدرسول‌الله(ص) را در زمینه یک فیلم دینی حقیقی داشته‌ایم.



جوادی‌نسب با اشاره به هجمه‌های وهابیت علیه فیلم محمدرسول‌الله(ص) اظهار کرد: این هجمه‌ها به تضاد مفاهیم فیلم با عقاید باطل و نادرست وهابیت برمی‌گردد علیرغم اینکه این فیلم کودکی حضرت رسول(ص) را به تصویر کشیده است.



وی بیان کرد: بر اساس عقاید وهابیت حضرت ابوطالب(ع) و حضرت آمنه و حضرت عبدالمطلب مشرک بوده‌اند در حالی که در این فیلم به زیبایی توحید و موحد بودن مادر، عمو و پدر بزرگ حضرت محمد(ص) را به تصویر کشیده است.



این پژوهشگر یادآور شد: وهابیت همواره تلاش کرده تا چهره خشنی علیه اسلام به تصویر بکشد اما این فیلم به درستی اسلام رحمانی را نشان می‌دهد، بنابراین طبیعی است که وهابیت با نمایش این فیلم مخالفت کند.

captcha