کد خبر: 3361155
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰
صفی پور خبرداد:

جشنواره وبلاگ نویسی قرآنی به صورت بین المللی برگزار می شود

گروه فضای مجازی:مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: تلاش می کنیم که در سال های بعد، جشنوراه وبلاگ نویسی قرآنی را به صورت بین المللی برگزار کنیم.

علی اکبر صفی پور، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، علی اکبر صفی پور، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی روزگذشته در آیین اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی قرآنی، افزایش فعالیت‌های قرآنی را یکی از مهم ترین اولویت های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دانست و گفت: در طول دو سال گذشته، فعالیت های متعدد قرآنی و مذهبی با همکاری این اداره کل در استان برگزار شده که برای ما راضی کننده نیست ولی امیدوارکننده است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر لزوم استفاده بیش از پیش از فضای مجازی در راستای تبیین و تبلیغ فرهنگ و معارف اسلامی ابراز کرد: همه با هم باید با سرلوحه قرار دادن تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، تمامی تلاش خود را در استفاده بهینه از فضای مجازی به کار ببریم.

وی در ادامه سخنان خود با لحنی انتقاد آمیز از ایجاد وقفه در برگزاری جشنواره وبلاگ نویسی قرآنی در سال های قبل اظهار کرد: علی رغم محدودیت‌های مالی، امسال توانستیم سومین جشنواره سراسری وبلاگ نویسی قرآنی را به میزبانی استان برگزار کنیم.

صفی پور با بیان اینکه مشخصات بیش از سه هزار و 50 وبلاگ قرآنی در دبیرخانه این جشنوراه برای داوری ثبت شد اظهار کرد: پس از بررسی و داوری‌های اولیه، 970 وبلاگ در مرحله دوم مورد داوری و بررسی قرار گرفتند که در نهایت 32 مورد از این وبلاگ‌ها در شش بخش مختلف انتخاب شدند که در این مراسم تجلیل می‌شوند.

به گفته وی تعدادی از وبلاگ هایی که به زبانی جز زبان فارسی در امر ترویج فعالیت‌های قرآنی فعالیت می‌کنند نیز در این جشنواره تجلیل می‌شوند.

وی در همین راستا گفت: این امر باعث خواهد شد که در سال های آتی، برگزاری بین المللی این جشنواره یکی از مهم ترین اهداف ما بوده و ندای قرآن از ایران به سایر کشورها طنین انداز شود.

captcha