کد خبر: 3361612
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
توسط دانش‌آموزان؛

زوایای زندگی شهدا در قالب طرح «شهید پژوهی» بررسی می‌شود

گروه اندیشه: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از اجرای طرح «شهید پژوهی» در مدارس شاهد استان خبرداد و گفت: در این طرح دانش‌آموزان با اولویت شهدای مدرسه، محله، شهر،استان و کشور به بررسی زوایای مختلف زندگی شهدا می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گودرز کریمی‎فر، مدیرکل آموزش و پررورش لرستان امروز، 21 شهریور در یکصد و سی و نهمین جلسه استانی ستاد شاهد استان گفت: به‌منظور ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و آشنا ساختن دانش‌آموزان با شهدای گران‌قدر طرح شهید پژوهی در مدارس شاهد لرستان اجرا می‌شود.

وی افزود: بر اساس این طرح دانش‌آموزان با اولویت شهدای مدرسه، محله، شهر، استان و کشور به بررسی زوایای مختلف زندگی شهدا می‌پردازند.

کریمی‌فر در ادامه به اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای انتقال آرمان شهدا به نسل نوجوان و جوان اشاره کرد و ادامه داد: با انتقال آرمان شهدا و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان می‌توان دانش‌آموزان را در برابر تهاجم نرم فرهنگی دشمن و آسیب‌های آن بیمه کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اقبال خانواده‌ها نسبت به مدارس شاهد را نشانه عملکرد خوب آموزش و پرورش در این خصوص دانست و گفت: ارتقای کیفیت آموزش و توسعه فرایند پرورشی مهمترین راهبردی است که در مدارس شاهد باید در اولویت قرار گیرد.

وی در ادامه به تقدیم 907 شهید دانش‌آموز و 187 شهید فرهنگی اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش لرستان با تقدیم این شهدا به انقلاب و آرمان‌های امام راحل(ره) وفاداری و التزام خود را ثابت کرد. 

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در ادامه به برگزاری آزمون‌های پیشرفت تحصیلی در مدارس استان اشاره کرد و گفت: این آزمون‌ها در مدارس خاص (شاهد، استعدادهای درخشان، نمونه دولتی و هیات امنایی) به‌صورت اختصاصی و در سطح بالاتری نسبت به مدارس عادی برگزار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان هم به تعامل مثبت و سازنده با آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این تعامل، همدلی و همکاری از حیث کمی و کیفی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است. در ادامه مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان خواستار معرفی شهدا در مدارس شد و گفت: معرفی شهدا به نسل جوان و نوجوان ثمرات زیادی را در زندگی فردی و اجتماعی آنان به‌دنبال خواهد داشت.

وی شهدا را نمونه کامل انسانیت برشمرد و اضافه کرد: خداباوری و خدامحوری را می‌توان در سیره شهدا دید و به دانش‌آموزان منتقل کرد.

در ادامه این جلسه در خصوص مدارس شاهد استان و امور آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان این مدارس بحث و تبادل‌نظر شد. 

captcha