کد خبر: 3362068
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷

اعزام مدیران کانون‌های روستایی خوزستان به چهارمین کنگره فرهنگ و هنر روستا

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد خوزستان از اعزام ۳۰ مدیر کانون‌های فعال روستایی به چهارمین کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر در مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین​المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد خوزستان از اعزام کانون‌های مساجد فعال روستایی به مشهد مقدس خبر داد و گفت: دفتر فرهنگ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری جهت شناسایی و پرورش جوانان مستعد روستایی، امسال چهارمین کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر را در مشهد مقدس برگزار می‌کند.

وی اضافه کرد: بر اساس ابلاغ ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، دبیرخانه کانون‌های مساجد خوزستان نیز همچون سایر استان‌های کشور نسبت به اعزام مدیران کانون و ائمه جماعات فعال روستایی و عشایر به این کنگره اقدام کرد که در این میان سهمیه خوزستان 30 نفر است.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان با بیان اینکه این کنگره امسال ویژه آقایان و با حضور مدیران و ائمه جماعات کانون‌های روستایی و فعالان برتر فرهنگی هنری روستا و عشایر و دهیارها برگزار می‌شود، افزود: هدف این کنگره تکریم و معرفی الگوهای موفق روستایی، ارائه راهکارهای پیشرفت و تعالی روستا و عشایر و ترویج فرهنگ خوداتکایی در جوامع روستایی و عشایر است.

براتی افزود: در این کنگره شرکت‌کنندگان علاوه بر زیارت حرم امام رضا(ع)، در همایش‌هایی با موضوعات تعالی و مقاوم سازی فرهنگ روستا و عشایر و نقش مساجد در این راستا، جهاد فرهنگی و مدیریت جهادی در روستا و عشایر، سبک زندگی اسلامی و ایرانی با اتکا به هویت و فرهنگ اصیل روستا و عشایر و... حضور می‌یابند.

وی گفت: همچنین کارگروه‌های مختلفی همچون شاخص هویت روستا و عشایر با تکیه بر الگوی اسلامی ایرانی، حضور مؤثر در فضای مجازی، برکت در زندگی با اتکا بر کارآفرینی و کسب روزی حلال، جمعیت و خانواده طراز اسلامی و اصول کار فرهنگی از منظر مقام معظم رهبری، آسیب‌شناسی و برنامه‌ریزی فرهنگ و هنر در روستا و عشایر و... با حضور اعضا تشکیل می‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان ادامه داد: علاوه بر آن برنامه​هایی همچون حلقه​های هم​اندیشی، تجلیل از برگزیدگان فرهنگ و هنر روستا و عشایر، معرفی و تجلیل از کانون​های نمونه و برتر روستایی و عشایری و برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و هنری تدارک دیده شده است.

براتی گفت: جهت معرفی کانون برتر روستایی در این کنگره، امسال 2 کانون فعال روستایی جهت ارزیابی فعالیت​ها به کنگره معرفی شده​اند که امیدواریم خوزستان همچون سال گذشته یکی از رتبه​های برتر را به خود اختصاص دهد. امسال کانون فرهنگی هنری اهل بیت(ع) روستای میثم تمار شهرستان شوش و کانون سیدالشهدای روستای سراک شهرستان ایذه به کنگره معرفی شده است.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد خوزستان بیان کرد: چهارمین کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر از 23 تا 26 شهریورماه جاری در مشهد مقدس برگزار می​شود.

captcha