کد خبر: 3362182
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۰
گلایه معاون دانشگاه علوم پزشکی فسا؛

مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اطلاع‌رسانی دقیق ندارد/ بودجه‌ها تخصیص داده نشد

گروه سلامت: معاون فرهنگی-دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا خواستار اطلاع رسانی دقیق برنامه‌های قرآنی از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت شد.

مجید نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه آنچه باید معاونت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها برنامه‌های قرآن‌پژوهی و طب را در دستور کار خود قرار دهند، اظهار کرد: این موضوع از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه‌ها چندان که باید جدی گرفته نمی‌شود.

وی با تأکید بر نیاز به امتیاز بازآموزی برای جذب پزشکان در کنگره‌های قرآنی اذعان کرد: متاسفانه برای گرفتن امتیاز بازآموزی در کنگره‌های ملی قرآن باید التماس کنیم و یا مسائل غیرآکادمیک را دستاویز قرار دهیم، وقتی با دردسرها و پیگیری‌های بسیار زیاد پزشکان پرمشغله را دور هم جمع می‌کنیم، با در نظر گرفتن امتیاز بازآموزی می‌توانیم جاذبه و انگیزه بیشتری ایجاد کنیم.

مغفول ماندن کمیسیون قرآن پژوهی و طب

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با انتقاد از عدم توجه به فعالیت‌های قرآن پژوهی و طب در معاونت‌های وزارت بهداشت عنوان کرد: به نظر می‌رسد با توجه به تعدد امور جاری در معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، کمیسیون قرآن پژوهی و طب مغفول مانده است و هنوز نتوانسته حرف‌های به حق خود را در بین دیگر معاونت‌ها ساری و جاری کند.

عدم اطلاع رسانی دقیق برنامه‌های قرآنی از سوی مرکز قرآن و عترت

وی در ادامه خواستار اطلاع رسانی دقیق برنامه‌های قرآنی از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت شد و گفت: علیرغم زحمات بسیار زیادی که مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت متحمل می‌شود، برخی ناهماهنگی‌ها و بی‌نظمی‌ها به خصوص در اطلاع‌رسانی به هنگام برنامه‌های قرآنی باعث ایجاد خلل در روند کاری دانشگاه‌ها می‌شود، ما از برخی برنامه‌های مرکز از طریق دانشجویان عضو مجمع کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان مطلع می‌شویم، حتی پیش آمده که برای یک برنامه تا مرحله خرید بلیط و اعزام هم پیش رفته‌ایم اما دانشجویان به ما اطلاع داده‌اند که برنامه کنسل شده است.

بودجه‌ها تخصیص داده نشده

نقدی با اشاره به اینکه در دو سال گذشته بودجه‌های ویژه حوزه قرآن و عترت به دانشگاه اختصاص داده نشده است، اظهار کرد: این امر باعث ایجاد مناقشه در هیات رئیسه دانشگاه‌ها شد؛ البته رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا فردی قرآنی است و ما به خوبی برنامه‌های قرآنی را جلو می‌بریم، اما شایسته است که بودجه اختصاصی به این امر مقدس اختصاص یابد.

محروم بودن از بودجه‌های ابلاغی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا در ادامه در رابطه با بودجه فرهنگی اختصاص داده شده به دانشگاه علوم پزشکی فصا یادآور شد: جای سپاسگزاری دارد که معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت توانسته‌ بودجه‌های خوبی برای این حوزه جذب کند، اما واقعیت این است که ما در سال 94 از بودجه‌های ابلاغی محروم بودیم به دلیل کمبود بودجه در چنین شرایطی ناچاریم با احتیاط بیشتری عمل کنیم ممکن است تا انتهای سال بودجه تعلق بگیرد اما این بودجه‌ها باید به موقع اختصاص داده شده تا مفید واقع شود.

این فعال قرآنی خاطر نشان کرد: باید این را در نظر داشته باشیم که دانشجوی علوم پزشکی امروز همکار فردای ماست و بسیار کوته بینی است اگر چند سال مختصر دانشجویی را ببینیم و 30 سال همکاری او در آینده را نبینیم. این امر می‌طلبد که بیشتر برای آنها سرمایه گذاری کنیم.

captcha