کد خبر: 3362249
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
سیدمحمد صالح‌نژاد خبر داد:

درخشش گروه‌های تواشیح استان قم در مسابقات سراسری

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: استان قم در نوزدهمین دوره مسابقات سراسری تواشیح سازمان اوقاف رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سید محمد صالح‌نژاد با اشاره به برگزاری مرحله نهایی مسابقات تواشیح سازمان اوقاف در تهران اظهار کرد: نوزدهمین دوره این مسابقات با برتری گروه‌های تواشیح استان قم به پایان رسید.

وی افزود: گروه‌های تواشیح میعاد، معراج و تسنیم از قم در این سری از مسابقات حضور یافتند و توانستند رتبه‌های برتر را به خود اختصاص دهند.

مسئول امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان این‌که گروه میعاد موفق به کسب رتبه نخست این مسابقات شد گفت: همچنین گروه‌های معراج و تسنیم (ویژه بانوان) هم توانستند به ترتیب حائز رتبه‌های چهارم و دوم شوند و به این ترتیب استان قم در مجموع توانست به عنوان نخست این دوره از مسابقات دست یابد.

وی ادامه داد: موفقیت گروه‌های تواشیح قم در مسابقات سراسری سازمان اوقاف و امور خیریه مرهون تلاش اعضای این گروه‌ها و برنامه‌ریزی مدون برای کسب آمادگی هر چه بیشتر به منظور رقابت در سطح ملی بوده است.

امیرمحسن سلطان احمدی

captcha