کد خبر: 3362452
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴
رئیس اداه ارشاد ابرکوه خبر داد:

واگذاری آزمون‌های حفظ و مفاهیم به مؤسسات قرآن و عترت

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابرکوه گفت: برگزاری چهاردهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن در ابرکوه به مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «بهار قرآن» صفی‌آباد واگذار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، جواد عادل، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسالامی ابرکوه با اعلام این خبر گفت: در راستای اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی مبنی بر کاهش فعالیت دولت در عرصه‌های مختلف اجتماعی، برگزاری آزمون‌های قرآنی به مؤسسات قرآنی واگذار شده است.

وی اظهار کرد: آزمون به‌صورت سراسری و همزمان در روز جمعه مورخ 22 آبان‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند بدون محدودیت سنی جهت شرکت در آزمون تا 20 مهر‌ماه سال جاری به پایگاه اینترنتی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی www.qia.ir مراجعه کنند.

عادل افزود: آزمون در هر شهرستان توسط مؤسساتی برگزار می‌شود که قبلا از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به معاونت قرآن و عترت معرفی و تأیید شده باشند و در شهرستان ابرکوه فقط یک حوزه امتحانی وجود دارد که با رایزنی‌های انجام شده برگزاری این آزمون توسط مؤسسه بهار قرآن انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است، شهرستان ابرکوه دارای دو مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «بهار قرآن» و «امیرالمومنین(ع)» است.

ریحانه اسدی زارچ

captcha