کد خبر: 3362872
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳

برگزاری اولین درس اخلاق حوزه علمیه حجت‌بن‌الحسن(عج) تهران

کانون خبرنگاران نباء: اولین درس اخلاق حوزه علمیه حجت بن الحسن تهران امروز سه شنبه۲۴ شهریور برگزا شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، اولین درس اخلاق حوزه علمیه حجت‌بن‌الحسن(عج) تهران امروز سه‌شنبه 24 شهریور‌ماه با حضور آیت‌الله سید نوالدین شیرازی، تولیت حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) تهران، برگزار شد. وی در این جلسه با اشاره به روز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) گفت: فرق انسان و ملائکه درعقل است، خداوند به همه انسان‌ها قوه عقل را داده است و اگر عقل ما بر نفس اماره غلبه کند، صعود خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: شاخصه کامل در همه امور حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) هستند و اشاره‌ای هم به مقام حضرت زهرا(س) در روز قیامت داشتند که «روزى پیامبر خدا(ص) بـر فاطمه(س) وارد شـد و او را اندوهناک یافت، فـرمود: دخترم! چرا اندوهگینى؟ فاطمه(س) پاسخ داد: پدر جان! یاد قیامت و برهنه محشـور شدن مردم در آن روز، رنجم می‌دهد. پیامبر(ص) فرمود: آرى دخترم! آن روز، روز بزرگـى است. اما جبرئیل از سوى خداوند برایم خبر آورد مـن اولین کسى هستم که برانگیخته می‌شـوم. سپس ابراهیـم و آنگاه همسرت على بـن ابیطالب(ع) پـس از آن، خـداونـد جبـرئیل را همـراه هفتاد هزار فـرشته به سـوى تـو می‌فرستد، وى هفت گنبد از نـور بر فراز آرامگاهت برقرار می‌سازد.

وی ادامه داد: آنگـاه اسـرافیل لبـاس‌هاى بهشتـى بـرایت مـىآورد و تـو آنها را مـی‌پـوشـى. فـرشته دیگرى به نام زوقائیل مرکبـى از نـور بـرایت می‌آورد که مهارش از مروارید درخشان و جهازش از طلاست. تـو بر آن مرکب سـوار می‌شـوى و زوقائیل آن را هدایت مـی‌کنـد. در ایـن حال هفتاد هزار فرشته با پرچم‌هاى تسبیح پیشاپیـش تـو راه می‌روند.

آیت‌الله شیرازی اظهار کرد: اندکـى که رفتـى، هفتاد هزار حـورالعیـن در حالى که شادمانند و دیدارت را به یکـدیگر بشارت می‌دهند، به استقبالت می‌شتابند. به دست هر یک از حـوریان منقلـب از نـور است که بـوى عود از آن بـرمی‌خیزد؛ آنها در طرف راستت قرار گرفته، همراهت حرکت مـی‌کنند.

وی تصریح کرد: هنگامـى که به همان انـدازه از آرامگاهت دور شـدى، مریـم دختـرعمران همراه هفتاد هزار حـورالعیـن به استقبالت مـی‌آید و بر تـو سلام می‌گـوید. آنها سمت چپت قرار می‌گیرند و همراهت حرکت می‌کنند. آنگـاه مادرت خـدیجه، اولیـن زنـى که به خـدا و رسـول او ایمان آورد، همراه هفتاد هزار فرشته که پرچم‌هاى تکبیر در دست دارنـد، به استقبالت می‌آیند. وقتـى به جمع انسان‌ها نزدیک شدى، حـواء با هفتاد هزار حـورالعیـن به همراه آسیه دختر مزاحم نزدت می‌آید و با تـو رهسپار مـی‌شـود».

یادآور می‌شود، حوزه علمیه حجت‌بن‌الحسن(عج) تهران در خیابان سهروردی‌ شمالی، نرسیده‌ به‌ میدان‌ پالیزی، کوچه یکم واقع شده است.

محمد ایمانی‌مهر

captcha