کد خبر: 3362884
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
افتخاری تاکید کرد:

ناکامی ادبیات داستانی کشور در تبیین نقش زنان در دفاع مقدس

گروه جهاد و حماسه: رئیس فراکسیون قرآن و عترت و نماز مجلس گفت: ادبیات داستانی کشور ما هنوز نتوانسته حضور واقعی زنان را در عرصه دفاع مقدس به نمایش بگذارد.

لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حضور زنان در دوران جنگ و جبهه‌های حق علیه باطل را موضوع مغفول‌مانده در ادبیات دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: هنوز نقش این افراد در زمان جنگ به درستی در ادبیات داستانی نشان داده نشده؛ در حالی‌ که حضور زنان در این عرصه بسیار تاثیرگذار بوده است.
افتخاری تاکید کرد: زنان کشور ما در دوران دفاع مقدس نقش تعیین کننده‌ای در سرکوبی اهداف رژیم عراق داشته‌اند. زنان جامعه ما گاه در میدان رزم و اغلب در پشتیبانی جبهه حضور داشتند؛ ضمن اینکه با تشویق و حمایت همسر، برادر و فرزندشان به حضور در جبهه، ذهن خانواده‌های ایرانی را همراه با اهداف دفاع مقدس آَشنا و همراه می‌کردند و اکنون با گذشت سال‌ها از جنگ تحمیلی در تداوم دستاوردهای دفاع مقدس همکاری دارند.
وی بانوان را خط مقدم جبهه نرم فرهنگی دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس مردان ما در خط‌های مقدم از خاک و وطن ما دفاع کردند و بانوان نیز در پشت جبهه‌ها با نقش‌آفرینی و ایثارگری‌های خود مردان را به پیروزی نزدیک می‌کردند.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت و نماز مجلس با تاکید بر اینکه امروزه در جبهه نرم فرهنگی بانوان باید با توان خود خط‌شکن این جنگ نرم باشند افزود: بانوان و زنان ما با برنامه‌ریزی و ارائه نظرات می‌توانند مدیریت خط مقدم جبهه فرهنگی را در دست بگیرند.
وی ادامه داد: در جبهه نرم اولین ترکش‌هایی که به سمت ما نشانه رفته، زنان و جوانان ما را هدف قرار داده است، پس این دو قشر باید هوشیارتر و در خط مقدم دفاع باشند.
افتخاری بر الگو گرفتن از سیره شهدا و ادامه دادن راه آنان تاکید کرد و گفت: شهدا آمدند تا چراغ راه باشند و امروزه هر چه که داریم به برکت خون این شهیدان و خانواده‌های ایثارگر آنان است.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: پشتوانه عظیم مذاکرات هسته‌ای ما خون شهیدانی است که رفتند تا ما پایدار و سربلند بمانیم.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه صبر و ایثار مادران و همسران و فرزندان شهدا با هیچ چیز دیگری قابل قیاس و معاوضه نیست، افزود: قطعاً خانواده‌های مفقودالاثر با این چشم‌انتظاری و سختی‌هایی که می‌کشند مقام و اجر بالاتری دارند.

captcha