کد خبر: 3364467
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳

اصناف شرایط احیای امر به معروف و نهی از منکر را فراهم کنند

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: مسئولین اجرایی و اصناف باید شرایط امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در همایش تشکل های مردمی ستادی احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان که امروز، 26شهریور با هدف راه اندازی هسته های طرح طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، اظهار کرد: در میدان زندگی مسئولیت هایی متوجه انسان است که سلامت شخصی و اجتماعی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی با بیان اینکه سلامت جسمی، زندگی شخصی و عبادی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد، افزود: سلامت اخلاقی و اعتقادی افراد تنها به خودشان مربوط نمی شود، بلکه بر سلامت و رعایت اخلاق اجتماعی تاثیر بسزایی دارد و اثرات آن نیز بر دیگران متاثر است.

حجت الاسلام یاری با اشاره به آیات قرآن کریم، تصریح کرد: اهل بیت(ع) و امامان تاکید کرده اند که سلامت اخلاق و اعتقاد در جامعه، مهم ترین وظیفه همه انسان ها است زیرا سلامت فردی بر آرامش اجتماعی نقش آفرین خواهد بود، فرد و جامعه را می‌توان از منظرهای گوناگون به یکدیگر تشبیه کرد؛ لذا باید همانگونه که انسان اهتمام ویژه ای به رعایت بهداشت دارد، جامعه را نیز باید در مقابل هرنوع آلودگی مصون بداریم؛ در واقع امر به معروف و نهی از منکر به معنای نظارت همگانی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه هدف عمده و اساسی در امر به معروف و نهی از منکر، محقق شدن معروف و زدوده شدن منکر است، تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر یکی از شیوه‌های تبلیغ مورد تاکید در دین مبین اسلام است، لذا همه اقشار جامعه موظف هستند که برای امر به معروف و نهی از منکر اهمیت قائل باشند و برای تحقق آن بکوشند.

وی امام حسین(ع) را بهترین الگو و اسوه برای آمران به معروف و ناهیان از منکر دانست و یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر مؤلفه اصیل در نهضت حسینی است، مهم ترین و با اهمیت  ترین موضوع مورد توجه در امر به معروف و نهی از منکر این است که انسان باید در گام اول این موضوع را در خود آغاز کند؛ اگر خودمان مقید و عامل به معروف نباشیم نمی توانیم آمر به معروف شویم.

حجت الاسلام یاری با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک نظارت اجتماعی و رسالت ملی است، یادآور شد: دوران دفاع مقدس شاهد بهترین صحنه های ایثار و رشادت در سایه امر به معروف و نهی از منکر بوده ایم که همچون مدال درخشانی بر سینه این ملت می درخشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه مسئولین اجرایی و اصناف باید شرایط امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه فراهم کنند، خاطرنشان کرد: قیمت پوشش مبتنی بر رعایت حجاب و عفاف در کشور اسلامی ما بسیار بالاست و افراد برای بدحجابی هزینه کمتری می پردازند، باید با حمایت مسئولین و اصناف توجه ویژه ای به بازار، پوشاک و کتب داشته باشیم تا افرادی که در سایه تحقق این فریضه الهی ارشاد می شوند بتوانند از امکانات مورد نیاز خود بهره مند شوند.

captcha