به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه تهران در ابتدا رحلت آیتالله خزعلی را به محضر امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب، حوزههای علمیه، علمای جهان اسلام و علاقمندان امام(ره) و انقلاب تسلیت گفت.
وی در ادامه به بیانات روشنگرانه و بصیرتافزای اخیر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: ایشان از همه هوشیاری و حفظ آمادگیهای لازم در همه جبهههایی که دشمن قصد تاخت و تاز به ما دارد را خواستار شدند.
صدیقی اظهار کرد: رهبر انقلاب در دیدار اخیر در جمع فرماندهان سپاه روی واژههای سپاه، پاسدار و انتقلاب اسلامی تکیه کردند. سپاه تنها سازمان، نهاد و تشکیلاتی است که وظیفه ذاتیاش، که هم اقتضای اسمش است و هم مقتضای مرزبانی از مرزهای شرف جمهوری اسلامی، این است که رصدکننده باشد و اطلاعات دقیقی از توطئههای داخلی و خارجی داشته باشد و همه حرکات را زیز نظر گرفته و کمترین حرکت علیه این نظام و اسلامیت و جمهوریت و استقلال آن را در نطفه خفه کند و انقلاب را بیمه نماید.
خطیب جمعه تهران عنوان کرد: کسانی که میگویند انقلاب ما به پایان رسیده خود به پایان رسیدهاند.؛ ما هنوز انقلاب جهانی نکردهایم و این آغاز انقلاب ماست. حرکتی را امام راحل آغاز کرد و ما منتظر صاحب اصلی هستیم. مردم ما هیچگاه از روحیه انقلابی و مقابله با دشمنان انقلاب از جمله آمریکای فربیکار، جنایتکار و آدمکش خسته نمیشوند تا ظهور حضرت حجت(عج).
وی با اشاره به تأکید رهبری به کلمه انقلاب گفت: رهبری، «انقلاب» را صیرورت الی الله معرفی کردند. جهان دائما در حال تحول و انقلاب است که این انقلاب دو گونه است؛ انقلاب الی و انقلاب علی. انقلاب الی برای متدینین است که از شهادت نمیترسند و آن را را پرواز، فوز و سعادت بزرگ تلقی میکنند و انبیاء نیز آمدند که متدینین را در مسیر تحول دم به دم به سوی خدا قرار بدهند.
صدیقی ادامه داد: انقلاب ما، انقلاب اخلاقی، عرقانی و دینی است. کی میشود گفت که ما این تحول را پشت سر گذاشتیم؟ انقلاب ما در منطقه جبههای مقاومت جدیدی را بازکرده است و ما تازه در اول راه هستیم.
وی در تشریح انقلاب علی گفت: این انقلاب یک حرکت قهقرایی است که ملتی که به استقلال رسیده، شهید داده، مزه «هیهات مناالذله» را چشیده و قدرتهای بزرگ را به زانو درآورده و گفته امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند و شعار مرگ بر امریکا را در دنیا به فرهنگ تبدیل کرده یک عده بگویند بیایدد گذشتهها را فراموش کنیم و آمریکا را بزک کنند.
صدیقی خاطرنشان کرد: امروز مرحله حرکت جهشی انقلاب است نه حرکت انفعالی، ارتجاعی و روبه عقب. این درخور ملت عظیمالشانی که این همه شهید داده نیست و ما این انقلاب را هر روز با حضور این همه جوانان صاحبدل به جلو میبریم.
وی تأکید کرد: ما حرکت امام حسین(ع) را مقطعی نمیدانیم و فراموش نمیکنیم. امروز بنی امیه، آمریکاست و جنایات آمریکا و اسرائیل، جنایات حرملهها، شمرها، ابن زیادها و .. است. آمریکا یک جریان جانی در دنیاست و جنایاتش، جنایات یک شخص نیست. زیارت امام حسین(ع) که در پیش روست، ابن زیاد ستیز است و نیروهای بزدل را از مسیر انقلاب کنار میگذارد.
خطیب جمعه تهران با اشاره به حادثه مکه عنوان کرد: این حادثه عطف به بیکفایتیهای مستمر آل سعود در اداره حرمین است و هر چند سالی یک فاجعه عظیمی در موسم حج اتفاق میافتد و جهان اسلام را جریحهدار میکند که این بار خود درباریان دستاندرکار بودند.
وی با تسلیت درگذشت حجاج این فاجعه به بازماندگان گفت: در میان این عزیزان مهاجر الی الله یک چهره دانشمند مؤثر و نقشآفرین، دکتر حاتمی، نیز وجود داشت که در مسائل موشکی و دفاعی جزو برجستگان بود.
صدیقی با اشاره به تعرض صهیونیستها به مسجدالاقصی گفت: گرچه جوانان فلسطینی به مسجد رفتند و با آنها مقابله کردند اما این جنایتکاران نشان دادند که دیگر هیچ مرزی در هیچ جهت ملاحظه نمیکنند و به عهدنامههای خود نیز پایبند نیستند و سازمان ملل نیز در این میان مرده است همانطور که ماههاست مردم یمن کشته میشوند و اینها دم از دموکراسی میزنند ولی از دیکتاتورها و مستبدان حمایت میکنند.
وی با محکومیت تعرض به مسجدالاقصی گفت: این حرکتها بر منفوریت صهیونیستها میافزاید و وعده به حق نائب امام زمان(عج) که اینگونه قداستشکنی و حرمتشکنیها عمر این رژیم را کوتاه میکند و به 25 سال نرسیده محو خواهد شد، عملی میشود.
صدیقی در پایان به توصیه امام علی(ع) به مسئولین خود اشاره کرد و گفت: یکی از الزامات ایشان برای مسئولان این است که نسبت به مردم رحم داشته باشند و هم مردم را دوست داشته باشند و هم با لطف با مردم رفتار کنند. تهدید مردم و افراطی خواندن آنها از جمله جوانان حزباللهی با لطف نمیسازد. ما باید با به مردم لطف کنیم و در مقابل با دشمنان با سختی رفتار کنیم نه بالعکس.
بنابراین گزارش خطیب جمعه این هفته تهران در خطبه اول با اشاره به ثمرات تقوا گفت: راه شناخت دشمن و توطئهها و روشهای وی و مقابله با آن تقواست؛ تقوا، رهایی، خروج از بنبست و امید است. پیچیدگیها و مشکلات ناشی از تحریم و فشار دشمن نیست بلکه برای بیتقوایی است.
وی افزود: بشری که خدا دارد، برنامه عرشی در اختیار دارد و قرآن که نسخه درمان همه دردها را دارد در اختیارش است، اگر گرفتار تشویشها و اضطرابها شود و فکر کند که باید به دشمن پناه ببرد نشناه بیتقوایی است. تکیه به ایمان، نیروهای مؤمن و سنگر ولایت مصونیت در برابر طوفانهاست.
صدیقی در ادامه مباحث در مورد سوره حمد اظهار کرد: دعاهای انبیا که از سوی خداوند در قرآن نقل شده است یک کاس درس است که ما هم اهل دعا باشیم. در این دعاها میبینیم که که همه آنها با «ربنا» آغاز میشود که این ربوبیت الهی دو گونه است؛ تکوینی و تشریعی. ربوبیت تشریعی مختص آدمیان است که پروردگار به انسان اراده و اختیار برای انتخاب مسیر داده است.
وی تأکید کرد: اگر حاکمیت الهی را در فرهنگ، سیاست، بازار و زندگی قبول کردیم این بر ما اثر میگذارد و نور جدیدی در قلب ما گشوده میشود و انسان با ترک گناه و انجام واجبات به وادی مستحبات میرود و به قرب الهی نزدیکتر میشود. اگر انسان «یدالله» شد دیگر از قدرت اتمی آمریکا و تحریمها میترسد؟
صدیقی یادآور شد: در آن صورت است که انسان مثل حضرت امام(ره) آمریکا را تحقیر میکند، منفور میکند و ابهتش را میشکند و وای به حال کسانی که بخواهند آمریکای منفور و نجس را بزک کنند و امریکایی که امام(ره) و شهدا از در بیرون کردهاند از پنجره وارد کنند.