به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی، عصر امروز 29 شهریور در جمع اعضای حلقههای صالحین قم با اشاره به تاکیدات نهجالبلاغه بر لزوم مسئله جهاد، گفت: امام علی(ع) جهاد را از والاترین ارزشهای دینی دانستند و به همین دلیل است که جهاد را میتوان جزء مرزهای دینی نام برد.
وی با بیان اینکه براساس فرمایش امام علی(ع) در نهج البلاغه ترک جهاد موجب پوشاندن لباس ذلت بر تن انسان می شود، افزود: بسیج، امروز نماد عینی جهاد در جامعه در همه عرصههاست و با این روحیه همیشه آمادگی خود را برای دفاع از کشور و انقلاب ثابت کرده است.
این مرجع تقلید بیان کرد: بر اساس فرمایش امام علی(ع) جهاد دری از درهای بهشت است و عامل پاکی و صیانت از سلامت جامعه است؛ زیرا جهاد قانون حیات است و باید ویروسهای مخرب با جهاد از بدن انسان و بدن جامعه اسلامی دفع شوند.
وی با ذکر این مطلب که دشمنان همیشه از روحیه بسیجی در هراس هستند، گفت: بی دلیل نیست که پس از گذشت 37 سال، این انقلاب به رغم دشمنی تمام استکبار، علیه این ملت، هنوز با عزت در جهان میدرخشد و قطعا بدون این روحیه این امر ممکن نبود.
این مرجع تقلید گفت: جنگ تحمیلی تمام شده است ولی روحیه جهادی که کلید و رمز موفقیت ما بوده هیچگاه نباید از بین برود زیرا دشمنان ما این جنگ را به پایان نبردهاند و هر روز با یک جنگ تازه علیه ما میتازند و اگر از این سلاح یعنی روحیه جهادی غافل شویم در مقابل آنها مشکل خواهیم داشت.
آیت الله مکارم شیرازی اظهار کرد: یکی از مسایل دیگر این است که جهاد نیز تنها در مسئله جنگ نظامی خلاصه نمیشود و وقتی که دشمن حربه جدیدی را رو میکند باید با همان ابزار نیز به جنگ او برویم زیرا امروز دشمن به دنبال بی اعتقاد کردن جوانان و نوجوانان ماست و ما نیز باید روی مسایل اعتقادی فرزندانمان کار کنیم.
این مفسر قرآن با اشاره به شیوع خودکشی و بیماریهای روانی در بین سربازان آمریکاِیی، مادیگرایی را عامل این همه پلیدی در میان آنها دانست و گفت: آنها اعتقاد ندارند بلکه برای مادیات درخدمت ارتش متجاوز آمریکا قرار گرفتند و برای همین امر نیز این ارتش باعث میشود که این ارتشیان که برای بدست آوردن مال به خدمت آنها درآمدهاند گرفتار این همه بیماری شوند.
وی بیان کرد: اگر جوانان ما هشت سال مقاومت کردند و هر روز شاداب تر میشدند به این دلیل بود که پشتوانه آنها اعتقاد قلبی بود.
وی تاکید کرد: آنها نمیخواستند زیربار حرف زور و ستمگری بروند و برای خدا قیام کردند و به این خاطر به جای بیماری، هر روز نسبت به ادای تکلیف خود مصمم تر میشدند.