کد خبر: 3366284
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳

برگزاری یادواره «سمیه کردستان» در منطقه ۱۸ تهران

گروه جهاد و حماسه: برگزاری یادواره «سمیه کردستان»، مسابقه رایانه‌ای گذرگاه ابابیل و آیین تجلیل از شهدای محلات از جمله ویژه برنامه‌های فرهنگی است که هفته دفاع مقدس در منطقه ۱۸ تهران برگزار می‌شود.

اکبر بختیاری، مدیر فرهنگ‌سرای خاتم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: برگزاری یادواره «سمیه کردستان»، مسابقه رایانه ای گذرگاه ابابیل و آیین تجلیل از شهدای محلات از جمله ویژه برنامه های فرهنگی است که هفته دفاع مقدس در منطقه 18 تهران برگزار می‌شود.
مدیر فرهنگسرای خاتم افزود: ضیافت ستارگان نیز عنوان ویژه برنامه ای است که همزمان با هفته دفاع مقدس و در تکریم شهدای محلات شهر تهران و تجلیل از خانواده شهدا از سوی فرهنگسرای خاتم برگزار می‌شود. ‌در قالب این ویژه برنامه در منزل خانواده هفت شهید که کوچه یا خیابانی در منطقه به نامشان نامگذاری شده مراسم یادبود برگزار می‌شود.
وی گفت: یادواره شهیدان احمد علی نیری و شهیده ناهید فاتحی کرجو معروف به سمیه کردستان نیز دوم مهر ماه همراه با غباررویی شهدا، قرائت دعای کمیل‌، روایتگری حاج حسین آهی و سخنرانی در خصوص مقام شهدا‌ی گرانقدر پذیرای شهروندان خواهد بود.
بختیاری با اشاره به برگزاری نمایشگاه عکس یاد یاران در نگار گذر دائمی خاتم (ص) افزود: در این نمایشگاه 30عکس یادگاری رزمندگان از قبل و بعد از عملیات‌های مختلف، در قطع ۵۰ در ۷۰ و به صورت رنگی و سیاه و سفید دایر است.
وی گفت: همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس مسابقه رایانه‌ای «گذرگاه ابابیل» در راستای آشنایی بیشتر نوجوانان با فضای جبهه‌های حق علیه باطل در قالب بازی‌های رایانه‌ای، مسابقه و کارگاه آشنایی با روند ساخت بازی‌های رایانه ای دفاع مقدس ویژه پسران 12 تا 15 سال به صورت مرحله ای برگزار می‌شود.
رییس فرهنگسرای خاتم افزود: «با رمز یاحسین (ع)» نیز عنوان ویژه برنامه روایتگری از عملیات‌های محرم میمک و مروارید است که با حضور و روایتگری حاج حسین آهی جانباز و روایتگر دفاع مقدس دوم مهر ماه بر مزار شهید عارف احمد علی نیری و شهیده ناهید فاتحی کرجو برگزار خواهد شد.

captcha