کد خبر: 3366349
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷
مسئول مرکز علوم اسلامیه پیشاور:

امام خمینی(ره) تکیه‌گاه جهان اسلام بود

شعب خارجی: مولانا سیدالعارفین نقش و تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه حضرت امام خمینی(ره) را در ایجاد وحدت جهان اسلام گرامی داشت و گفت: جهان اسلام امام خمینی(ره) را تکیه‌گاه خود می‌دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی peshawar.icro.ir، مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور با مولانا سیدالعارفین، مسئول مرکز علوم اسلامیه پیشاور دیدار کرد.

مولانا سیدالعارفین در این دیدار طی سخنانی نقش و تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه حضرت امام خمینی(ره) را در ایجاد وحدت جهان اسلام گرامی داشت و گفت: جهان اسلام امام خمینی(ره) را تکیه‌گاه خود می‌دانست. هر جنایت و توطئه‌ای که مستکبران جهان علیه مسلمانان و کشورهای اسلامی روا داشتند، امام راحل با فراست و کیاست خود آنان را درک و برای عامه مردم آشکار می‌کرد.

مسئول مرکز علوم اسلامیه پیشاور پیشنهاد کرد که هیئت علمای شیعه و سنی با حمایت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد پاکستان تشکیل شود و با ملاقات سفیران کشورهای اسلامی، آنان را با مشکلات و مسائل جهان اسلام آشنا کنند و از آنان بخواهند دولت‌های خود را وادار کنند اختلافات را از بین ببرند.

در ادامه این دیدار مسئول خانه فرهنگ بیان کرد: اعلام برگزاری هفته وحدت در ماه ربیع‌الاول از سوی بنیانگذار جمهوری اسلامی گامی بود که مسلمانان جهان از آن استقبال کردند و همچنین تعیین آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز قدس چنان جا افتاده است که مسلمانان جهان در این روز راهپیمایی می‌کنند و علیه آمریکا و اسرائیل شعار می‌دهند.

مولانا سیدالعارفین در پایان این دیدار یک جلد کتاب با عنوان «تنها مجاهد جهاد افغانستان: حضرت مولانا راحت‌گل» به مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور اهدا کرد.

یادآور می‌شود، مرکز علوم اسلامیه یک مدرسه علوم دینی است که در کنار دانشگاه پیشاور قرار گرفته است. این مدرسه در سال 1969 میلادی به‌دست مولانا راحت‌گل تأسیس شد و وی اولین رئیس این مدرسه بود.

در جنگ شوروی و نیروی جهادی افغانستان این مرکز شهرت خاصی پیدا کرد؛ زیرا که مولانا راحت‌گل با همه احزاب جهادی روابط خوبی داشت و به‌فکر اتحاد و یکپارچگی آنان بود.

بعد از رحلت مولانا راحت‌گل در روز 16 ژوئیه 2006، مولانا سیدالعارفین طبق وصیت‌نامه پدرش مسئولیت مدرسه علمیه مرکز علوم اسلامیه را به‌عهده گرفت.

هم‌اکنون در این مدرسه دینی 500 طلبه (200 طلبه به‌صورت شبانه‌روزی و 300 طلبه به‌صورت روزانه) مشغول تحصیل هستند.

captcha