کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیمرغ بااشاره به این که عرفه روز نیایش، معرفت و خودسازی است، گفت: بحث امامشناسی یکی از مباحث بسیار مهمی است که در دعای عرفه به آن اشاره شده است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام حبیبالله رمضانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در رابطه با فرا رسیدن روز عرفه گفت: عرفه، روز شناخت و معرفت است، روزی که خداوند رحیم بندگان خود را به عبادت و اطاعت خویش فرا خوانده و خوان کرم و احسان خویش را برای آنان میگسترد و درهای مغفرت و رحمتش را بر روی آنان میگشاید.
وی افزود: روز عرفه دارای دعاهای فراوانی است ولی دعای عرفه امام حسین(ع) دارای جایگاه ممتازی است و عمیقترین معارف الهی و توحیدی در این دعا، بر زبان سالار شهیدان(ع) جاری گشته است.
رمضانی ادامه داد: دعای عرفه شامل مطلب بسیاری نظیر شناخت خداوند، بیان صفات الهی، تجدید عهد و پیمان با پروردگار، شناخت پیامبران، توجه به آخرت، سیر اندیشه در آفاق جهان، یادآوری نعمتهای بیکران الهی بر انسان و حمد و سپاس خداوند بر آن نعمتها است.
رمضانی خاطرنشان کرد: بحث امامشناسی یکی از مباحث بسیار مهمی است که در دعای عرفه به آن اشاره شده، از آن جایی که انسان نمیتواند بدون راهنما به کمال و هدف نهایی که همانا قرب الهی است دست یابد از این جهت خداوند انبیاء و ائمه معصومین(ع) را فرستاده است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در ادامه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: بزرگداشت مناسبت هفته دفاع مقدس مرور صفحات زرین تاریخ غرورآفرین ایثار و شهادت، تبیین و تشریح آن باعث رشد، توسعه فرهنگی، از خود گذشتگی و ایثار جان در راه معبود است.
وی با اشاره به روحیه بلند رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس افزود: امروز حرکت دلاورانه، شجاعانه و ایثارگرانه سربازان حضرت امام (ره) در دوران انقلاب و همچنین در دوران هشت ساله جنگ نابرابر، سرمشق مردمان مسلمان و حتی غیرمسلمان جهان شده و منتج نتیجه بیداری اسلامی در منطقه و حرکتهای انقلابی در تمام دنیا شده است.
رمضانی ادامه داد: نظام مقدس اسلامی با مسلمان غیرتمند ایرانی توانست نام اسلام و ایران را در جهان زنده کرده و سبب زبونی و سر شکستگی آمریکا جهانخوار و صهیونیسم غاصب شده و به تمام مردم آزادیخواه ثابت کرده که قدرت جهانخواران پوشالی است.
وی در ادامه سخن خود اشارهای به مسئولیت در مقابل خون شهیدان و ایثار رزمندگان کرد و خاطرنشان کرد: همه ما در مقابل پاسداشت از ارزشهای انقلابی و دینی مسئولیم و اگر کوتاهی کنیم روز حشر در برابر شهدا و امام شهیدان پاسخی نخواهیم داشت.
حمیدرضا گلمحمدی