کد خبر: 3372379
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸

«ایمان و شناخت عقلانی از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» منتشر شد

گروه ادب: چهل و سومین اثر پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) با عنوان «ایمان و شناخت عقلانی از دیدگاه اندیشمندان مسلمان» نوشته فاطمه صادق‌زاده قمصری به زیور طبع آراسته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این اثر به یکی از مهم‌ترین دل‌مشغولی‌های دینداران در تمای اعصار، یعنی پرسش از حقیقت ایمانی نظر دارد.

فاطمه صادق‌زاده قمصری، عضو هیئت علمی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) در این کتاب با مراجعه به 193 منبع و در 9 فصل به صورت تطبیقی و مبسوط به تقریر آرای شیخ مفید، ابن سینا و ابن رشد در باب معرفت و شناخت عقلانی؛ اشعریون مانند ابوالحسن اشعری، فخررازی، سعدالدین تفتازانی و غزالی در موضوع تصدیق قلبی؛ معتزله و خوارج در حیطه اطاعت عملی؛ اهل سنت مانند ابوحنیفه، ابومنصور ماتریدی و شیعه مانند خواجه نصیرالدین طوسی در موضوع تصدیق و اقرار؛ محدثان اهل سنت، ابن تیمیه و محدثان شیعی در باب اعتقاد قلبی، اقرار زبانی و عمل جوارحی؛ صدرالمتالهین در موضوع شناخت و باور و عرفان و در نهایت علامه طباطبایی دربارة اعتقاد راسخ و تسلیم پرداخته است.

مرور مطالب این کتاب، خواننده را با آرای مختلف دانشمندان مسلمان در مورد سه مسئله «حقیقت ایمان»، «معرفت عقلی و استدلالی» و «ایمان و معرفت عقلانی» آشنا می‌کند.

یادآور می‌شود، کتاب «ایمان و شناخت عقلانی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی» در 466 صفحه و با قیمت 185 هزار ریال توسط دفتر نشر آثار علمی حوزه معاونت پژوهشی و فناوری پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شد.

captcha