کد خبر: 3372511
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶
در قالب کتابی؛

تناسخ در فرق و مذاهب اسلامی مورد بررسی قرار گرفت

گروه اندیشه: کتاب «تناسخ در فرق و مذاهب اسلامی» تألیف حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین در انتشارات آیین احمد(ص)منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، کتاب «تناسخ در فرق و مذاهب اسلامی» تالیف حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان طی مراسمی روز یک‌شنبه، پنجم مهرماه در نهمین نمایشگاه کتاب لرستان در خرم‌آباد رونمایی شد.

در این کتاب میزان مطرح بودن بحث تناسخ در جامعه و بین مکاتب مختلف بیان شده و ادله موافقین و مخالفین موضوع تناسخ یکی از فصل‌های مهم این کتاب است.

بنا بر این گزارش، تناسخ یکی از نظریاتی است که در خصوص معاد و جهان پس از مرگ مطرح می‌شود و در این نظریه به سؤالاتی در خصوص امکان انتقال انسان به دنیا و در قالب یک جسم جدید پاسخ داده می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدوی، مؤلف کتاب «تناسخ در فرق و مذاهب اسلامی» در رابطه با موضوعات کتاب مذکور گفت: موضوع تناسخ در ادیان مختلف بررسی شده و چگونگی ورود آن به اسلامی و بین فرقه‌های اسلامی مطرح شده است.

وی با بیان این‌که برای نوشتن این کتاب دو سال وقت گذاشته شده است، افزود: انتشارات آیین احمد(ص) کتاب تناسخ در فرق و مذاهب اسلامی را چاپ کرده و تعداد صفحات آن حدود 160 است.

captcha