کد خبر: 3372648
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۴

اولویت برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش در خوزستان اعلام شد/ محوریت اجرای ۴۵ برنامه

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش خوزستان با محوریت اجرای ۴۵ برنامه در سال تحصیلی ۹۵ ـ ۹۴ اعلام شد.

علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت دانش آموزی استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام برنامه‌های اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان اظهار کرد: اولویت‌ها و برنامه‌های معاونت پرورشی و فرهنگی تبیین شد که بر اساس آن زمان‌بندی اجرای برنامه‌ها به همراه عناوین آنها به مراکز نیز اعلام شد.

بلاسم با تأکید بر اینکه در اجرای این برنامه‌ها تلاش شده که اکثر جامعه دانش‌آموزی و فرهنگی استان خوزستان به عنوان مخاطب برنامه‌ها قرار گیرند، گفت: در وسیع‌ترین برنامه قرآنی استانی که همان مراحل مقدماتی مسابقات قرآنی است، بیش از 500 هزار دانش‌آموز استان خوزستان مشارکت می‌کنند.

وی در این باره گفت: برگزاری جلسه سالانه کارشناسان قرآن، نماز و عترت، تشکیل شورای قرآن و عترت، ستاد اقامه نماز، برگزاری جلسات شورای قرآن و عترت، ستاد اقامه نماز، تشکیل برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون مهدویت، فعالیت و برگزاری کلاس‌های مراکز دارالقرآن الکریم، تجلیل و تقدیر از دانش‌آموزان برگزیده مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت به این منظور در اولویت برنامه‌های اجرایی، قرار گرفته‌اند.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت دانش آموزی استان خوزستان در ادامه به تحقق نهضت ملی حفظ قرآن کریم(طرح نور) اشاره کرد و گفت: این طرح در سال تحصیلی اجرایی می‌شود که اطلاعات تکمیلی آن متعاقباً اعلام می‌شود. همچنین به صورت هفتگی مسابقات درسهایی از قرآن کریم تا پایان اسفند 94 در سطح مدارس برگزار خواهد شد. ساماندهی و اعزام ائمه جماعات روحانی به مدارس نیز، مهرماه امسال از سوی این اداره‌کل در نظر گرفته شده است.

بلاسم همچنین، به طرح حفظ موضوعی قرآن کریم اشاره کرد و گفت: این طرح به همراه طرح امام‌شناسی(مصباح‌الهدی) در طول سال تحصیلی در سطح مدارس برنامه‌ریزی شده است. برگزاری جلسات کارگروه تخصصی قرآن، نماز و عترت، برگزاری کارگاه توجیهی و آموزش مدیران مراکز دارالقرآن و کارگاه آموزشی دانش‌آموزان نخبه قرآن مناطق و نواحی استان نیز در طول سال اجرایی می‌شوند.

به گفته رئیس اداره قرآن، نماز و عترت دانش آموزی استان خوزستان دوره تکمیلی و تخصصی مهدویت، در فصل پاییز و زمستان امسال، برگزاری کارگاه‌های تربیت مربی و داوری مسابقات قرآن، نماز و عترت از آبان تا بهمن 94 از سوی این اداره‌کل برگزار خواهند شد.

وی در ادامه، به لزوم ارائه آموزش‌های احکام ویژه دختران سوم ابتدایی و پسران پایه هشتم اشاره کرد و گفت: این دانش‌آموزان در طی سال تحصیلی با مراجع تقلید آشنا خواهند شد. همچنین برنامه‌های آموزشی عملی نماز ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی در طول تحصیلی اجرایی می‌شود. طرح «پیوند مدرسه، مسجد و نمازجمعه» نیز با حضور دانش‌آموزان اجرایی می‌شود. طرح معراج ویژه مدارس منتخب نواحی اهواز و کارون، طرح گفتمان علمی و فرهنگی و امام زمان شناسی نیز اجرایی می‌شود.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت دانش آموزی استان خوزستان، به گرامیداشت دهه ولایت و امامت در روزهای اول تا 16 مهر امسال اشاره کرد و گفت: همچنین ماه محرم و صفر و هفته قرآن، نماز و عترت در این اداره‌کل گرامی داشته می‌شود.

وی در ادامه، به لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی و محافل قرآنی ویژه دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: در دهه ولایت، ماههای محرم و صفر، هفته قرآن، دهه فجر، هفته معلم و ماه مبارک نیز محافل انس با قرآن، کرسی‌های تلاوت و دوره‌های ختم قرآن، مسابقات و جشنواره‌های قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزان با مفاهیم و آموزه‌های قرآنی آشنا خواهند شد. همچنین، مسابقات قرآن فرهنگیان، تشکیل کارگاه‌های آموزشی قبل از اعزام به مسابقات استانی و اعزام دانش‌آموزان به مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت برنامه‌ریزی شده است.

وی در پایان به گرامیداشت دهه کرامت، دهه ولایت و امامت، گرامیداشت اعیاد رجبیه و شعبانیه اشاره کرد و گفت: تحقق این برنامه‌ها در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی، باعث می‌شود که دانش‌آموزان بیشتر از گذشته با مفاهیم و آموزه‌های قرآن و نماز آشنا شوند.

captcha