کد خبر: 3372743
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵

انسان قرآنی پایبندی به دنیا را محروم ماندن از آب حیات می‌داند

گروه اندیشه: نماینده سابق مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که انسان قرآنی پایبندی به دنیا را محروم ماندن از آب حیات می‌داند اظهار کرد: اگر تمام دنیا دست دردست هم دهند و علیه او متحد شوند او ذره‌ای بخود ترس راه نمی‌دهد.

آیت‌الله ذکرالله احمدی، نماینده سابق مردم کرمانشاه درمجلس خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: در سوره انفال آیه 28 می‌خوانیم «وَاعْلَمُواْ أَنَّمَا أَمْوَالُکُمْ وَأَوْلاَدُکُمْ فِتْنَةٌ وَأَنَّ اللّهَ عِندَهُ أَجْرٌ عَظِیمٌ ؛ و بدانید که اموال و فرزندان شما [وسیله] آزمایش [شما] هستند و خداست که نزد او پاداشى بزرگ است».

وی همچنین به آیه 185 سوره آل عمران «وَمَا الْحَیَاةُ الدُّنْیَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُور» اشاره و افزود: انسان قرآنی ضمن این که از دنیا بی‌نیاز است نسبت به آبادانی دنیا برای خلق‌الله و اجرای احکام الهی حریص نیز هست.

آیت‌الله احمدی تصریح کرد: انسان قرآنی در راه اجرای احکام الهی حاضر است و حاضر به این که جان خود را فدا کند و تمام سختی‌های راه را به جان بخرد. «ماسرنکشیم ازقدم یاصفایی/ تیغ آید اگر برقدم او بر سر ما»

نماینده سابق مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که انسان قرآنی پایبندی به دنیا را محروم ماندن از آب حیات می‌داند اظهار کرد: اگر تمام دنیا دست دردست هم دهند و علیه او متحد شوند او ذره‌ای بخود ترس راه نمی‌دهد بلکه ایمانش زیادتر هم می‌شود.

وی درپایان گفت: انسان قرآنی عاشق است و عالم معشوق اوست همین عالمی که از یک حیث فتنه و راس کل خطیئه هست از یک حیث دیگر آیه و نشانه خداست که هر ذره‌اش آیینه‌ای است خدانما طوری که هر طرف که روبرگردانی روی خدا را خواهی دید.

captcha