کد خبر: 3372785
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴

برگزاری یادواره شهدا بخش خانمیرزا لردگان در هفته دفاع مقدس

کانون خبرنگاران نبأ: یادواره شهدای بخش خانمیرزا لردگان امروز 6 مهرماه در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، در مراسم یادواره شهدای بخش خانمیرزا، که امروز 6 مهر‌ماه برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلین اصغر آقایی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی لردگان، با اشاره به آثار برگزاری مراسم بزرگداشت شهدا گفت: گرامی داشتن مقام شامخ شهدا فاصله بین نسل‌ها را کاهش می‌دهد و همه کوشش و تلاش دشمن در کنار سرمایه‌گذاری‌های فراوان، برای افزایش شکاف بین نسل امروز و دیروز است لیکن باید در این راه هوشیار بود.

وی افزود: این فاصله بین نسل امروز و دیروز از طریق برگزاری آئینی چون یادواره شهدا، راهیان نور، عاشورای حسینی و ماه مبارک رمضان کمتر می‌شود.

گفتنی است، در این مراسم خاطرات هشت سال دفاع مقدس توسط  جانبازان و اسرای جنگ تحمیلی بازگو شد و از خانواده شهدا تقدیر و تشکر به‌عمل آمد.

این مراسم با همکاری هیئت حضرت فاطمه الزهرا(س)  و پایگاه بسیج مالک الشتر(ع) برجویی برگزار شد.

عباس آبرود

captcha