کد خبر: 3372881
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹

برگزاری ۳ برنامه ملی سازمان دارالقرآن به نام جان‌باختگان قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: همایش کشوری تکریم چهره‌های قرآنی و مرحله کشوری مسابقات قرآن تسنیم و تلاوت در سال جاری به نام جان‌باختگان کاروان قرآنی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در جلسه روز گذشته، ششم مهرماه ستاد بزرگداشت «قاریان مهاجر الی‌الله»، اعضای ستاد به اتفاق نظر رسیدند که با توجه به عروج دو عضو کاروان قرآنی اعزامی به حج در حادثه منا، هر یک از دستگاه‌های عضو ستاد، برنامه‌های شاخص خود را به نام جان‌باختگان قرآنی برگزار کنند.
براساس این گزارش، سازمان دارالقرآن الکریم که عضو ستاد بزرگداشت قاریان مهاجر الی‌الله است، اعلام کرده است که برنامه‌های شاخص خود در سال جاری را به نام جان‌باختگان قرآنی حادثه منا برگزار خواهد کرد.
همایش ملی تکریم چهره‌های قرآنی، مرحله کشوری سومین دوره مسابقات قرآن تلاوت و مرحله کشوری سومین دوره مسابقات قرآن تسنیم که تا پایان سال جاری برگزار خواهند شد به نام از دست رفتگان کاروان قرآنی در حادثه منا برگزار می‌شود و نام این برنامه‌ها به نام این عزیزان از دست رفته مزین خواهد شد.
بنابراین گزارش، در همایش  تکریم چهره‌های قرآنی که بهمن‌ماه برگزار خواهد شد تکریم ویژه‌ای از جانباختگان قرآنی می‌شود.
یادآور می‌شود، دیگر دستگاه‌های عضو ستاد بزرگداشت قاریان مهاجر الی‌الله نیز در سال جاری این ظرفیت را در مجموعه خود ایجاد می‌کنند تا برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره از دست رفتگان قرآنی حادثه منا، فعالیت‌های متمرکز خود را به نام این جانباختگان برگزار کنند.

یادآور می‌شود، در حادثه منا از بین اعضای 20 نفره کاروان قرآنی اعزامی به حج عروج دو نفر از آقایان محسن حاجی‌حسنی کارگر و امین باوی تأیید شد و همچنان سه نفر دیگر آقایان حسن دانش، فواد مشعلی، محمدسعید سعیدی‌زاده مفقود هستند.

captcha