کد خبر: 3373977
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۵

تصویر گذرنامه حج رکن‌آبادی ادعای «العربیه» را رد کرد

گروه بین‌الملل: انتشار تصاویر ویزا و مهر ورود به عربستان در گذرنامه «غضنفر رکن‌آبادی»، دیپلمات مفقود ایرانی ادعای «العربیه» و برخی رسانه‌های عربی را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه خبری «العالم»، در پی ادعای رسانه‌های سعودی مبنی بر استفاده غضنفر رکن‌آبادی، دیپلمات مفقود ایرانی و سفیر سابق ایران در لبنان از نام مستعار برای ورود به عربستان، تصاویر مهر خروج از کشور و ورود به عربستان بر روی گذرنامه وی منتشر شد.
ادعای دروغین شبکه‌های سعودی از جمله العربیه در حالی مطرح می‌شود که رکن‌آبادی شب قبل از وقوع فاجعه منا، در صحرای عرفات قطعنامه پایانی مراسم برائت از مشرکین را قرائت کرد که تصاویر زنده آن از بسیاری از شبکه‌های تلویزیونی پخش شد.
شایان ذکر است که رکن‌آبادی، سفیر سابق ایران در لبنان است و نام وی در میان فهرست مفقودان در فاجعه منا است.
«حمید محمدی»، معاون امور حج سازمان حج و زیارت نیز خبر شبکه سعودی «العربیه» مبنی بر عدم حضور «غضنفر رکن‌آبادی» در عربستان را تکذیب کرد.
وی در واکنش به خبر شبکه سعودی «العربیه» مبنی بر عدم تشرف غنضفر رکن‌آبادی در حج گفت: این خبر را تکذیب می‌کنیم زیرا تمام اسناد و مدارک حضور غضنفررکن‌‌آبادی در کشور عربستان و تشرف وی به حج موجود است.

معاون امور حج سازمان حج و زیارت تأکید کرد: این ادعاهایی است که برخی رسانه‌ها اعلام می‌کنند و هیچ پایه و اساسی ندارد مانند این است که بگویند امسال 64 هزار زائر ایرانی به حج نیامده‌اند، اما تمام مدارک و اسناد موجود است.
خبر عجیب العربیه از سرنوشت رکن‌آبادی
پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه تلویزیونی العربیه (بازوی رسانه‌ای دربار آل سعود) به نقل از منابع آگاه آن کشور در خبری عجیب مدعی شد: نام غضنفر رکن‌آبادی سفیر سابق کشورمان در لبنان در هیچیک از مبادی ورودی عربستان ثبت نشده است.
بازوی رسانه ای دربار آل سعود در ادامه ادعای خود آورده است: بر اساس بررسی های انجام شده نام رکن آبادی در میان اسامی حجاج ایرانی نیز دیده نمی شود.
این شبکه وابسته به دربار نفتی در بخش دیگری به نقل از منابع آگاهی که به نام یا مشخصات آنها اشاره نمی کند، مدعی شد: در صورت تایید این خبر، حضور غضنفر رکن آبادی در مکه باید به شیوه نامعلوم صورت گرفته باشد.
منبع آگاه العربیه که خواست نامش فاش نشود با اشاره به اینکه مقابله ایران و عربستان پس از عملیات طوفان قاطعیت در یمن علنی شد، به نقل از یک منبع امنیتی بلندپایه دیگر گفت: غضنفر رکن آبادی، سفیر پیشین ایران در لبنان در رأس مأموریت امنیتی در عربستان قرار گرفت و برای ادای مراسم حج با وجود پر بودن برنامه های کاری اش به عربستان اعزام شد.
غضنفر رکن آبادی کیست؟
غضنفر اصل رکن آبادی متولد ۱۳۴۵ در قم و یک  دیپلمات ایرانی است که از ۱۳۸۹ تا اردیبهشت ۱۳۹۳سفیر کشورمان  در لبنان بود. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه لبنان است.

 

captcha