کد خبر: 3374046
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۶
لاریجانی:

تحمیل جنگ نابرابر امتحان الهی بود/ امنیت پایدار؛ مهمترین دستاورد دفاع مقدس

گروه اجتماعی: رئیس قوه مققنه تصریح کرد: انقلاب اسلامی یک امتحان و امانت خدادادی بود که ملت ایران از این آزمون سربلند بیرون آمد و در آینده نیز حافظ این امانت الهی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، علی لاریجانی، رئیس قوه مقننه شامگاه گذشته، ششم مهرماه در یادواره 580 شهید ساوه گفت: خدمت حج یکی از کمترین مطالباتی است که مردم یک کشور از دولتمردان خود دارند؛ لذا مسئولان امر وظیفه دارند این خدمت را به بهترین وجه ممکن به زائزان ارائه دهند.

فاجعه منا؛ آزمون الهی برای ملت ایران

وی از حرمین شریفین مکه و مدینه به عنوان اماکن امن الهی یاد کرد و ادامه داد: باید دلایل وقوع حادثه منا با جدیت هرچه تمامتر دنبال شود، بدون تردید رخ دادن این ضایعه عظیم آزمونی الهی بوده که امیدست سربلند از آن بیرون آییم، ملت شریف ایران باید در مسیر امتحانات الهی صبر و توکل پیشه کنند.

این مقام مسئول ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدیده و مصدومان حادثه منا، بر لزوم شناسایی تمامی حجاج آسیب دیده ایرانی تأکید کرد و گفت: شناسایی تمامی مفقودان در اولویت‌کاری قرار دارد و دولت با تمام توان این مهم را دنبال می‌کند.

لاریجانی در ادامه از انقلاب نیز به عنوان امتحان الهی و امانت خدادادی نام برد و گفت: اصل انقلاب یک امتحان بزرگ الهی بود و ملت ایران امروز سربلندست که از این امتحان سرافراز بیرون آمده است و در آینده نیز حافظ این امانت الهی خواهد بود.

شهدا؛ پایه گذار امنیت جهموری اسلامی

وی با تجلیل از حضور رزمندگان راست قامتی که زمینه امنیت را در جامعه فراهم کردند، اظهار کرد: شهدا و دیگر ایثارگران جان خود را برای دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب و اسلام فدا کردند تا امروز مردم و دولت با سربلندی و افتخار اهداف عالیه خود را دنبال کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین، به مجاهدت و رشادت‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دفاع و نبرد نابرابر در مقابل دشمن بعثی امتحان دیگر خداوند متعال بود که مردم و انقلاب بهای این امتحان را با تقدیم 250 هزار شهید لاله گون پرداخت کردند.

لاریجانی یکی از دلایل افتخار آفرینی و صلابت ایران را دفاع مقدس، حضور پرشور رزمندگان در جبهه‌ها بیان کرد و با اشاره به اینکه این انقلاب دستاوردهای عظیمی را به دنبال داشت، اظهار کرد: ما در دوران دفاع مقدس مصاف سنگینی را با دشمن پشت سر گذاردیم که مهمترین دستاورد آن این است که هیچ کشوری به خود اجازه نمی‌دهد گوشه چشمی به وجبی از خاک ما داشته باشد.

ملت ایران نسبت به حوادث منطقه بی‌تفاوت نیست

رئیس قوه مقننه در پایان با اشاره به پشت سر گذاشتن امتحانات الهی توسط ملت ایران گفت: این ملت در طول تاریخ مردمی مجاهد بوده و هست و اگر شاهد حادثه‌ای در منطقه باشد با نثار جان خویش از ارزش‌ها و باورهای خود دفاع می‌کنند، 12 سال فشار و سختی از سوی دشمنان بر ما تحمیل شد که واکنش ملت ایران استقامت و پایداری بود، بدون تردید برای آبادانی و پویایی کشور باید همدل و همراه حول محور رهبری آگاه قدم برداریم.

یادآور می‌شود؛ در یادواره 580 شهید ساوه از 3 عنوان کتاب در ارتباط با زندگانی سرداران شهید امیرحسین ندیری، حاج مهدی نظر مختاری و  مهدی ناصری فرمناندهان لشکر 17 علی‌ابن‌ابیطالب رونمایی شد.

خبرنگار: مریم روشن

captcha