کد خبر: 3374188
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
کریمی:

هنرمندان با خلق آثار فاخر ابعاد مختلف دفاع مقدس را به منصه ظهور برسانند

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه دفاع مقدس هنوز تمام نشده و تنها صحنه مبارزه تغییر کرده است اظهار کرد: اهل هنر با بهره‌گیری از ابزار هنر و خلق آثار فاخر ابعاد مختلف دفاع مقدس را به منصه ظهور رسانده و این فرهنگ غنی را به آیندگان منتقل کنند.

سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری دفاع مقدس یک گنج است و اگر ما بتوانیم دستاوردهای آن را به خوبی معرفی کنیم می‌تواند دستمایه بزرگی برای فعالیت‌های هنری هنرمندان در سالیان طولانی باشد.

وی با اشاره به نقش مهم هنرمندان در به تصویر کشیدن دستاوردهای جنگ هشت ساله دفاع مقدس بیان کرد: دفاع مقدس از غنای بسیار بالائی برخوردار است و در واقع دفاع ارزشی بود که دگرگونی اساسی در جوانان ما ایجاد کرد، در دوران دفاع مقدس لحظه‌های نابی اتفاق افتاد که نه اغراق بود و نه سرابی خیالی،  در نوع خود بی‌نظیر بودند اما به دلیل کمبود امکانات ثبت نشدند.

سردار کریمی افزود: در دنیا در طول تاریخ جنگ‌های بسیاری اتفاق افتاده که اکثراً ریشه آنها یک اندیشه داروینی است؛ اما جنگ هشت ساله دفاع مقدس یک تفاوت عمده با سایر جنگ‌ها دارد و آن اینکه بر اساس یک سری مبانی دینی شکل گرفته بود و برای خود قواعد و قانون خاصی داشت.

وی نقش هنرمندان به ویژه عکاسان و فیلم سازان را در به تصویر کشیدن این اتفاقات و لحظات ناب مهم خواند و افزود: امروزه هنرمندان می‌توانند با به تصویر کشیدن این لحظات و همچنین با خلق آثار فاخر نقش خود را به درستی در راستای تبیین و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان ایفا کنند.

کریمی از هنرمندان به عنوان رزمندگان جبهه‌های نرم یاد کرد و با اشاره به جنگ‌های سخت، نیمه‌سخت و نرم گفت: جنگ نرم ویرانگرتر از همه جنگ‌هاست و اگر ما در این برهه از زمان بصیرانه وارد میدان نشویم قطعاً دستاوردهای آن دو جنگ را هم از ما خواهد گرفت.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه دفاع مقدس هنوز تمام نشده و تنها صحنه مبارزه تغییر کرده است اظهار کرد: اهل هنر با بهره‌گیری از ابزار هنر و خلق آثار فاخر ابعاد مختلف دفاع مقدس را به منصه ظهور رسانده و این فرهنگ غنی را به آیندگان منتقل کنند.

خبرنگار: زهره داودآبادی

captcha