کد خبر: 3374302
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶

ویژه‌برنامه «گذر غدیر» در زنجان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: برگزاری ویژه برنامه گذر غدیر در روز دوشنبه ۱۳ مهرماه در فاصله بین میدان انقلاب تا سبزه میدان با همکاری شهرداری به مناسبت دهه قربان تا غدیر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، علیرضا صالحی، فرمانده انتظامی استا ن زنجان، صبح امروز 7مهر در نشست خبری خود با اصحاب رسانه‌های استان زنجان در خصوص تشریح برنامه‌های هفته ناجا گفت: همچون سال‌های گذشته فرصتی یک هفته‌ای ایجاد شد که عملکرد سالیانه به مردم گزارش داده شود  و  از این بستر در اجرای ماموریت‌ها و ایجاد فضای بهتر استفاده کنیم که اظهار رضایت مردم از عملکرد نیروی انتظامی خود بهترین مشوق برای پلیس است.
وی با بیان اینکه بنیادی‌ترین نیاز بشر امنیت است، ابراز کرد: تلاش‌ها زمانی مثمر ثمر خواهد بود که بستر مناسب برای امنیت خوب تعریف شود و مؤلفه اصلی این بسترسازی سرمایه‌های اجتماعی است که برنامه‌های امسال در راستای جلب اعتماد عمومی ارتقاء سرمایه‌های اجتماعی پلیس و ایجاد احساس امنیت برنامه‌ریزی شده است و اگر بتوانیم مسئول‌سازی را به طور مطلوب به مسئولین یادآوری کنیم در این مسیر موفق خواهیم بود.
فرمانده انتظامی استان زنجان با تأکید بر اینکه امسال، شعار نیروی انتظامی در هفته ناجا «اقتدار پلیس، همدلی و همزبانی، امنیت و آرامش» است، اظهار کرد: امروز اقتدار پلیس در سایه استفاده حداکثری از سرمایه‌های اجتماعی است و مقبولیت و محبوبیت مردمی همان اقتدار پلیس را بیان می‌کند اقتداری که با آرامش عمومی مردم و تنفر از بزهکاری و اعمال غیرقانونی معنا پیدا می‌کند.
سردار صالحی افزود: طلیعه و تبلور همزبانی در دوران دفاع مقدس نمود واقعی خود را پیدا کرد. همدلی و همزبانی یعنی نزدیکی باورها، فرهنگ‌ها و اعتقادات افراد جامعه، البته نقد در هر جامعه‌ای باید وجود داشته باشد و نباید از عملکرد صحیح جلوگیری کند. همچنین امنیت اگر محقق شود، اسباب آرامش مهیا می‌شود چرا که اسباب آرامش از جمله سرمایه‌های مالی خارج از امنیت معنا پیدا نمی‌کند.
وی با اشاره به اینکه 700 برنامه در طول هفته ناجا در استان زنجان برگزار می‌شود، عنوان کرد: این برنامه‌ها با محوریت آموزش و آگاهی‌بخشی اجرا می‌شود که همه ساله با استقبال بالای مردمی روبه رو می‌شود و امسال نیز مردم می‌توانند با تلفن 197 انتقادات و پیشنهادهای خود را با این ارگان در میان بگذارند.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه از اولین برنامه که بیعت با ولایت و رهبری است

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برنامه‌های هفته ناجا از 11 مهر ماه آغاز و تا 17 مهر ادامه خواهد داشت که در میان این برنامه‌ها 89 برنامه اصلی خواهیم داشت که از جمله اولین برنامه‌ها می‌توان به دیدار با نماینده ولی‌فقیه از اولین برنامه که بیعت با ولایت و رهبری است، شرکت نیروهای انتظامی در نمازهای جمعه پانزده گانه استان، دیدار با مسئولین انتظامی و نمایندگان، مسابقات ورزشی و دفاعی، حضور همکاران پلیس در مراکز مختلف آموزشی و همسان کردن نیازهای آموزشی و پلیسی، دیدار مردمی و حضور نیروهای انتظامی برای اهدای خون به یادآوری حماسه سلحشوران دفاع مقدس و محرم، ارائه خدمات رایگان پزشکی در نقاط مختلف شهرها و روستاها و افزایش مراکز مشاوره و مددکاری اشاره کرد.
فرمانده انتظامی استا ن زنجان تصریح کرد: از جمله برنامه‌های ویژه این نهاد که با همکاری شهرداری در هفته ناجا و همزمان با دهه قربان تا غدیر اجرا می‌شود، برنامه گذر غدیر است که روز دوشنبه 13 مهرماه در فاصله بین میدان انقلاب تا سبزه میدان اجرا می‌شود وبرگزاری کارگاه‌های آموزشی و برپایی غرفه‌های آموزشی، حضور پلیس‌های تخصصی و اجرای برنامه‌های محلی متناسب در این روز برنامه‌ریزی شده است.
سردار صالحی بیان کرد: افتتاح پروژه‌هایی چون ساختمان کانون بازنشستگان، حضور دانش‌آموزان در مراکز مانیتورینگ، برگزاری نشست‌های تخصصی با صاحبان قلم و اندیشه، اجرای ورزش صبحگاهی در پارک‌های محلی و بوستان‌ها، دیدار با علما و معتمدین، تجلیل از خادمان نماز و حافظان قرآن و برگزاری مسابقات قرآنی، برپایی نمایشگاه بصیرت‌افزایی، استفاده از راویان دفاع مقدس برای بازگویی وقایع جنگ به دلیل تقارن با هفته دفاع مقدس، عیادت از بیماران و برگزاری دعای ندبه و زیارت عاشورا از دیگر برنامه‌های نیروی انتظامی استان زنجان در هفته ناجا است.
وی ابرز کرد: مشکلات اقصادی از جمله مسائلی است که بروز جرم را در جامعه افزایش می‌دهد و در این راستا باید بکوشیم در وضعیت موجود اقتصاد مقاومتی را پیشه خود قرار دهیم که نسخه‌های اقتصادی در مقوله اقتصاد مقاومتی، باورهای دینی و در رأس آن قناعت و صرفه‌جویی است چرا که زرق و برق‌ها در دنیای امروز ما را از اصل ارزشی جدا کرده است و در این راستا هر فردی باید از خود شروع کند تا موفقیت در جامعه حاصل شود.

استان زنجان از جمله استان‌های امن در کشور به شمار می‌رود
وی در بخش دیگری از صحبت‌ها با اشاره به عملکرد شش ماهه اول امسال عنوان کرد: استان زنجان از جمله استان‌های امن در کشور به شمار می‌رود و لذا باید بکوشیم علاوه بر این احساس امنیت را نیز در مردم کاهش دهیم که احساس امنیت با اعتماد سازی و فرهنگ‌سازی نیز افزایش پیدا می‌کند.
این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های ویِژه ماه محرم امسال در این نهاد، اظهار کرد: در ماه محرم امسال نیز همچون سال‌های گذشته می‌کوشیم با کمترین حضور بیشترین خدمات را در حوزه‌های انتظامی، امنیتی و ترافیکی به مردم ارائه دهیم.
فرمانده انتظامی استان زنجان در پایان تشکیل قرارگاه عاشورا، مردمی کردن ماموریت محرم، استفاده از همیاران محرم، برخورد با هنجارشکنان محرم، حرکت به سمت تذکر زبانی، تشویق و ترغیب هیئات مذهبی به دارا بودن روحانی به عنوان فیلتری برای مداحان و برنامه‌های هیئات و محدود کردن ساعات پایانی عزاداری از دیگر برنامه‌های ماه محرم امسال خواهد بود.

captcha