کد خبر: 3379086
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴

اجرای ۲ هزار برنامه در هفته فرهنگی اراک/ دریغ از یک برنامه فرهنگی ـ قرآنی چشمگیر

گروه اجتماعی: نمایشگاه هفته فرهنگی کلانشهر اراک افتتاح و برخی از برنامه‌های این هفته اعلام شد، که به لحاظ آماری ۲ هزار برنامه در این هفته اجرا خواهد شد اما تا کنون هیچ برنامه فرهنگی - قرآنی جدی اعلام یا اجرا نشده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، روز گذشته 11 مهرماه هفته فرهنگی کلانشهر اراک آغاز به کار کرد، به عنوان اولین روز این هفته غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا در دستور کار قرار گرفت، همچنین نمایشگاه فرهنگی کلانشهر اراک عصر روز گذشته با حضور جمعی از مسئولان استان افتتاح شد.

حسین بختیاری فرماندار اراک در آئین افتتاحیه این نمایشگاه گفت: به مناسبت آغاز هفته فرهنگی کلانشهر اراک بیش از دوهزار برنامه در نظر گرفته‌شده است و سعی داریم در طول هفته مقوله فرهنگ در معنای عام آن، از جمله فرهنگ غذاخوردن، ترافیک و رعایت حقوق شهروندی و موضوعاتی از این قبیل بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه موضوع فرهنگ نباید فقط در هفته فرهنگی مد نظر قرار گیرد بلکه باید در همه امور به کار گرفته شود، بیان کرد: فرهنگ، مقوله‌ای گسترده‌ است و برگزاری هفته فرهنگی به عنوان یک فعالیت فرهنگی می‌تواند گام مؤثری در جهت انتقال این مفاهیم به نسل‌های آینده داشته باشد.

فرماندار اراک اظهار کرد: برنامه شب‌های فرهنگی، اجرای بازی‌های بومی محلی از برنامه‌های فرهنگی اراک و همچنین در روستا‌ها نشت بهورزان با جمعیت هدف، به منظور پیشگیری از بیماری‌ها، نشست انجمن اولیاء و مربیان در جهت جلوگیری از بروز ناهنجاری‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

بختیاری در پایان شرکت آحاد مختلف جامعه را در بحث فرهنگ به واسطه آغاز هفته فرهنگی شهرستان اراک را از دیگر اهداف مهم در این زمینه عنوان کرد و اضافه کرد: مقوله فرهنگ نیاز به حرکت منسجم دارد و باید همیشه در رأس امور قرار گیرد.

به گزارش ایکنا؛ تاکنون هیچ برنامه فرهنگی - دینی جدی از سوی فرمانداری و سایر ارگان‌های متولی هفته فرهنگی کلانشهر اراک اعلام نشده و باید دید در ادامه چه برنامه‌هایی در دستور کار قرار می‌گیرد.

خبرنگار: فریده خدادادی

captcha