
محمدرضا نخعی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نیمروز در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: مسابقات تخصصی حفظ و قرائت قرآن کریم با حضور بیش از 30 شرکتکننده روز گذشته، 18 مهرماه در سپاه این شهرستان برگزار شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیمروز بیان کرد: هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد زمینه رقابت و بهرهمندی هرچه بیشتر جوانان از فرهنگ قرآنی، تقویت فعالیتهای قرآنی و انس بیشتر مردم با کلام وحی بوده است.
وی گفت: باید تلاش کنیم کیفیت و سطح معرفتی مسابقات را افزایش دهیم تا زمینهای برای گسترش فرهنگ دینی در جامعه شود و از طرفی افراد بیشتری را به شرکت در چنین مسابقاتی جذب کند.
نخعی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات در رشته قرائت، ابوالفضل خواجه و عباسعلی قزاق موفق به کسب مقامهای اول و دوم و همچنین در رشته حفظ، شعیب براهویی، فرشاد براهویی و اسحاق براهویی مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.