کد خبر: 3384165
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵

تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای ترویج کتابخوانی امضاء شد

گروه ادب: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با امضای تفاهم‌نامه‌‌ای، برنامه‌های ترویج کتابخوانی در میان کودکان را اجرا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، تفاهم‌نامه سه‌جانبه در راستای ترویج و گسترش کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان با حضور انوشیروان محسنی بندپی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور و سیدعباس صالحی، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به امضاء رسید.

در مقدمه این تفاهم‌نامه‌ که مدت آن تا پایان سال 1396 خواهد بود، به منظور توسعه فعالیت‌های فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در جهت تحقق اهداف مشترک بین معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان بهزیستی کشور منعقد می‌شود.

هم‌افزایی در پیشبرد فعالیت‌های فرهنگی و ترویج کتابخوانی، تعمیق و ارتقای کیفی فعالیت‌های فرهنگی و کتابخوانی، اختصاص ساعت‌های کتابخوانی در مهدهای کودک و مراکز نگهداری کودکان، تأسیس، ‌توسعه و تجهیز کتابخانه‌ها در مهدهای کودک، برگزاری نشست‌ها، مسابقات، جشنواره‌های فرهنگی و نمایشگاه‌های کتاب، چاپ و انتشار کتاب‌های مناسب و طرح‌های ترویج کتابخوانی، تألیف و تدوین آثار علمی و فرهنگی متناسب با سلامت روان و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، دانش‌افزایی و توانمندسازی مربیان و کارشناسان در زمینه آموزش‌های فرهنگی، اجتماعی و ترویج و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و برگزاری دوره‌های آموزش ترویج کتابخوانی برای مربیان مهدهای کودک و مراکز نگهداری کودکان از محورهای این تفاهم‌نامه است.

به منظور اجرایی کردن و پیگیری مفاد این تفاهم‌نامه کارگروهی متشکل از نمایندگان طرفین تشکیل می‌شود که نمایندگان طرفین مکلف هستند در جلسات مشترک، برنامه‏‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم را به‏ عمل‏ آورند.

طبق این تفاهم‌نامه، از طرف سازمان بهزیستی کشور، دفتر امور مهدهای کودک و از طرف معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی ناظر اجرای تفاهم‌نامه خواهند بود.

captcha