کد خبر: 3384912
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
جعفرپور تاکید کرد:

ضرورت ترویج فرهنگ عاشورا و انتقال آن به نسل جوان

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ عاشورا و انتقال آن به نسل جوان، اظهار کرد: هیئات مذهبی باید با اخلاق و صبوری و به دور از خرافه‌گرایی به‌دنبال حل مشکلات جوانان باشند.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به آمادگی این اداره جهت اجرای هرچه بهتر برنامه‌‌های دهه اول محرم، گفت: با توجه به ظرفیت و گستردگی شهرستان بروجرد، در ماه محرم این اداره آمادگی پذیرش و اعزام روحانیون اعزامی از کلیه مبادی اعزام اعم از دفتر تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه و حوزه علمیه قم را دارد.
وی با اشاره به ابعاد شخصیتی امام حسین(ع)، افزود: مبلغین اعزامی امسال نیز همچون سال‌های گذشته علاوه‌بر برگزاری مراسم عزاداری و ذکر مصیبت سیدالشهدا(ع)، و سخنرانی پیرامون سیره و زندگانی سراسر نور و رحمت ایشان، در مجالس عزا باید به دور از حاشیه و با منطق و عقل اهتمام لازم را در جهت برگزاری مراسمات عزاداری عاقلانه و خردمندانه به عمل آورند.
جعفرپور اشاره به این‌که متأسفانه طی چند سال اخیر فضای عاشورایی دچار آسیب‌هایی شده است، بیان کرد: جلوگیری از نفوذ خرافات و حرکات خلاف شئونات اسلامی باید مورد توجه هیئت‌های مذهبی قرار گیرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ عاشورا و انتقال آن به نسل جوان، اظهار کرد: هیئات مذهبی باید با اخلاق و صبوری و به دور از خرافه‌گرایی به‌دنبال حل مشکلات جوانان باشند.

captcha