کانون خبرنگاران نبأ: همایش هیئتهای مذهبی و تشکلهای دینی امروز چهارشنبه 22 مهرماه در در سالن اجتماعات سپاه ناحیه لردگان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، لردگان هدف اصلی قیام امام حسین(ع) را زنده نگه داشتن امر به معروف و نهی از منکر برشمرد و گفت: مشکل اصلی جامعه ما این است که از سنت که همان امر به معروف و نهی از منکر است دور شده و بدعت در جامعه به وجود آمده است.
وی افزود: باید تمام مسئولان شهرستان، هیئتهای مذهبی، مداحان و روحانیون مساجد را بهعنوان محور برگزاری سوگواری ایام محرم قرار دهند و از فضای معنوی ایام محرم استفاده حداکثری کنند.
در ادامه سرهنگ نجفی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لردگان به ضعفهای پیش رو در مراسم سوگواری ایام محرم اشاره کرد و از مسئولان خواست که راهکار مناسب برای این مشکلات و معضلات پیدا کنند.
در ادامه سرهنگ موسوی فرمانده سپاه ناحیه لردگان گفت: رسالت هیئتهای مذهبی، مداحان و روحانیون در ایام محرم جلوگیری از به وجود آمدن بدعتها و رسوم غلط است به خاطر اینکه دشمن بیشترین استفاده و بهرهبرداری را جهت رسیدن به اهداف خود میکند.
گفتنی است، این مراسم امروز چهارشنبه 22 مهرماه در سالن اجتماعات سپاه ناحیه لردگان با حضور مسئولان ادارات، روحانیون، هیئتهای مذهبی و مداحان برگزار شد.
عباس آبرود