کد خبر: 3386086
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۱
پورمعین در حاشیه مجمع جمعیت قرآنی استان تهران:

سهم نهادهای قرآنی ـ مردمی از تخصیص بودجه ناچیز است/ گلایه از تأخیر در ادغام اتحادیه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در دهمین مجمع عمومی جمعیت قرآنی استان تهران گفت: امکانات و هزینه دستگاه‌های اجتماعی، فرهنگی به تناسب در وضعیت بهتری نسبت به بودجه قرآنیان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا پورمعین رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در مراسم انتخابات پنجمین دوره شورای جمعیت قرآنی استان تهران که روزگذشته 24 مهرماه در سالن بصیرت لالنه جاسوسی با حضور مسئولان و اعضاء برگزار شد، گفت: فرآیند قرآنی در دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی روند رو به رشدی تاکنون داشته است، اما در مقایسه با سایر فعالیت‌های این‌چنینی، همچنان یک قدم عقب تر قرار داریم و باید به این نکته توجه کرد که سهم قرآنیان سهم ناچیزی نسبت به دستگاه‌های اجتماعی، فرهنگی و ... است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ  در کشور، افزود: با توجه به شصت و هفت مطالبه اخیر مقام معظم رهبری از مسئولان و قرآنیان کشور، به بیش از 50 درصد فرمایشات، اقدام کارشناسی صورت نگرفته است و با توجه به فرمایش اخیر ایشان مبنی برتربیت 10 میلیون حافظ قرآن، این امر با تبلیغات و تجهیز امکانات صورت خواهد گرفت که البته مستلزم هزینه و بودجه است، برای مثال اگر هزینه حفظ هر جزء قرآن، 50 هزار تومان در نظر گرفته شود، برای 30 جزء قرآن 10 میلیون نفر، معادل 300 میلیون جزء، 15 هزار میلیارد تومان هزینه نیاز است و این در حالی است که بودجه 200 میلیارد تومان، سهم قرآنیان است.

رصد فعالیت‌های قرآنی ـ مردمی

پورمعین ادامه داد: در باب این مسئله باید بررسی صورت گیرد و برای ورود مردم برای تحقق فرمایشات رهبری، امتیازها و جوایز بزرگ و ارزنده‌ای را در نظر گرفت و دستگاه‌های غیر دولتی همانند جمعیت قرآنی استان تهران، در تلاش است فعالیت‌های قرآنی مردم را رصد کند.

وی با اشاره به وضعیت آموزش قرآن کریم در مدارس، اظهار کرد: در بخش آموزش و پرورش، از بدو ورود دانش آموز به مدرسه آموزش های قرآن داده می‌شود، اما پس از پایان تحصیل، خروجی و نتیجه دانش‌آموزان بسیار قابل توجه است که باید ارزیابی صورت گیرد و تلاش برای خروجی های قرآنی محقق شود.

وجود دو اتحادیه قرآنی!!

وی با انتقاد از نیاز کشور به یک اتحادیه قرآنی واحد در کشور گفت: در حال حاضر دو اتحادیه  قرآنی برای مؤسسات و خانه های قرآن در حال فعالیت است که این معنایی ندارد و ادغام و واحد بودن این دو اتحادیه باید مورد بررسی قرار گیرد. وجود دو اتحادیه جای تأمل دارد.

رئیس جمعیت قرآنی استان تهران با اشاره به کمیته‌های جمعیت قرآنی استان تهران، بیان کرد: شورای جمعیت قرآنی استان تهران از شش کمیته شامل کمیته رفاهی و اجتماعی، کمیته روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، کمیته آموزش، کمیته پژوهش، کمیته فرهنگی ـ هنری و کمیته توسعه و ترویج تشکیل شده است که شورا در زمینه رفاهی و آموزشی تا حدی موفق بوده است.

وی ادامه داد: شورای جمعیت قرآنی استان تهران درصدد است که شرکت تعاونی در زمینه مسکن و مسایل اجتماعی را برای اعضا تاسیس کند که در حال بررسی و انجام این امر است.

شناسایی توانمندی‌ها و تخصص‌های مهارتی

پورمعین افزود: شناسایی توانمندی‌ها و تخصص‌های مهارتی و شغلی اعضای جمعیت و معرفی آنها به اعضا، تشکیل کارگروه‌های خدماتی تخصصی در راستای برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات رفاهی و اجتماعی بهینه به اعضای جمعیت و سایر مردم، شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری اعضای جمعیت، تولید و ارائه و انجام خدمات آموزشی  و پزشکی و... از دیگر فعالیت‌های این جمعیت است.

وی در ادامه با برنامه‌های آینده این جمعیت اشاره کرد و افزود: در بخش آموزش در تلاش هستیم که حوزه کارگاه آموزشی را اجرا کرده و همچنینن در تهران موسسه‌های قرآنی را راه‌اندازی کنیم و از معلمان خصوصی برای آموزش بهره‌مند شویم و در بخش‌های مختلف شهر تهران شعبه‌های فعال را با نیروهای انسانی کارآمد تاسیس کنیم که امیدواریم در راه ترویج قرآن گام‌های موثری برداریم.

captcha