کد خبر: 3386134
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
در دیدار با خانواده شهید سیدعلی محمودیان بیان شد؛

شهیدی که با نام خدا زبان گشود و با تلاوت قرآن به دیدار حق شتافت

گروه جهاد و حماسه: شهید سیدعلی محمودیان از جمله شهدای قرآنی است که به گفته مادرش اولین سخنی که به زبان آورد، قرآن و خدا بود و در لحظه شهادت قرآن تلاوت می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در آستانه ماه محرم، جمعی از جامعه قرآنی استان تهران به دیدار خانواده شهید سیدعلی محمودیان، شاگرد استاد سیدمحسن موسوی بلده که با نام خدا زبان باز کرد و حین تلاوت قرآن به شهادت رسید، رفتند.
این دیدار با تلاوت آیاتی از سوره توبه توسط علیرضا زواریان آغاز شد و در ادامه، رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در سخنانی با اشاره به اینکه شهید محمودیان در زندگی خود با قرآن مانوس بود و حین تلاوت کلام‌الله به شهادت رسید، گفت: شهدا با تأسی به حضرت امام حسین(ع) و اباالفضل(ع) در راستای زنده نگه داشتن نهضت عاشورا با دشمنان جنگیدند.
قربانی ادامه داد: آرمان‌های امام حسین(ع) در آیات قرآن خلاصه می‌شود و شهدا تا پای جان از آن دفاع کرده‌اند.
رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ با بیان اینکه از دو سال پیش ستاد شهدای قرآنی شکل گرفته و به شناسایی شهدای قرآنی و معرفی آنها به عنوان الگوی زندگی اسلامی می‌پردازد، افزود: شهدا بهترین اسوه‌های زندگی قرآنی هستند.


وی به برگزاری سومین یادواره شهدای قرآنی با نام سوره‌های سرخ در نهم دی امسال اشاره کرد و گفت: سال گذشته مستند زندگی 40 شهید قرآنی تهیه و پخش شد و امسال نیز تهیه مستند از زندگی 30 شهید قرآنی در دست اقدام است. همچنین تاکنون دو کتاب سوره‌های سرخ چاپ شده که هر یک به زندگی‌نامه و خاطراتی از 114 شهید قرآنی اختصاص دارد.
در ادامه مادر شهید محمودیان با تاکید بر اینکه گفتار و کردار سیدعلی قرآنی بود، تاکید کرد: سیدعلی همراه با تحصیل، علاقه زیادی به قرائت قرآن داشت و در این زمینه موفقیت‌هایی نیز کسب کرده بود.
برگزاری کلاس قرآن برای بسیجیان
وی گفت: سیدعلی بسیار اهل طاعت، نماز و قرآن بود. عضو بسیج بود و در زمان نوجوانی برای بسیجیان کلاس قرآن برگزار می‌کرد و تعدادی از شاگردانش نیز شهید شده‌اند. اولین سخنی که به زبان آورد، نام خدا و قرآن بود که سرانجام نیز در زمان شهادت با تلاوت قرآن به دیدار حق شتافت.


مادر شهید محمودیان ادامه داد: سیدعلی قاری نماز جمعه منطقه بود و دائم سفارش می‌کرد که امام را تنها نگذارید.
وی تصریح کرد: بعد از اینکه هفت ماه در جبهه به سر برد از ناحیه صورت جراحت پیدا کرد و با وجود داشتن مرخصی در همان هفته اول به جبهه برگشت. برای آخرین بار در عملیات کربلای 8 پس از 9 ماه خدمت در جبهه به شهادت رسید.


در ادامه، برادر شهید محمودیان در سخنانی گفت: برادرم در کربلای 5 از ناحیه صورت دچار جراحت شد که ترکش را از صورتش خارج کردند. در همان حال هم قرآن تلاوت می‌کرد. پس از جراحت وقتی در مرخصی بود در محضر استاد موسوی بلده با همان حال جراحت قرآن تلاوت کرد که به شدت استاد تحت تاثیر قرار گرفت. با هماهنگی استاد موسوی جراحی کرد و ترکش را درآورند. فروردین 66 دوباره به جبهه رفت و در کربلای 8 به شهادت رسید.
همچنین پسر دایی و دوست نزدیک شهید محمودیان با بیان اینکه سیدعلی انسانی خاص بود، گفت: پدر شهید نیز از رزمندگان بود و مادرش نیز در خانواده‌ای مومن بزرگ شده بود.
پسر دایی شهید محمودیان افزود: از سال 62 بسیار اهل تماشا شده بود، یعنی نگاهش به موضوعات متفاوت شده بود و دقت بسیاری داشت و نوع مواجهه وی با موضوعات برایش فرق کرده و سکوت و تفکر عمیقی پیدا کرده بود.
وی با اشاره به اینکه سیدعلی از اعضای موسس مجمع نشر قرآن بود، گفت: سیدعلی به دیگران تجوید درس می‌داد و از کودکی با قرآن مأنوس بود. به راستی قرآن با گوشت و خون و پوستش آمیخته شده بود.


این دیدار با قرائت آیاتی از سوره شعرا توسط حسین جعفری، قاری ممتاز و اهدای لوح تقدیر سازمان قرآن و عترت بسیج به خانواده شهید به پایان رسید.
شهید سیدعلی محمودیان سال 1347 در تهران به دنیا آمد و 18 فروردین 1366 حین تلاوت قرآن در عملیات کربلای 8 به شهادت رسید.
پیام شهید محمودیان
«در هر عملی که انجام می‌دهید خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خود بدانید. با پدر و مادرتان مهربان باشید و به آنها احترام گذارید و امام‌تان را تنها نگذارید.»

captcha