به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Pakistan Observer»، کتاب مضامین قرآن حکیم نوشته «زاهد ملک»، عالم پاکستانی و سردبیر روزنامه «پاکستان آبزرور» تاکنون به زبانهای انگلیسی، فرانسه و آلمانی ترجمه شده است.
دیروز با برگزاری مراسمی در اسلامآباد، ترجمه عربی این کتاب نیز با حضور وزیر اطلاعرسانی پاکستان رونمایی شد.
زاهد ملک در این مراسم اعلام کرد کتاب «مضامین قرآن حکیم» به 15 زبان ترجمه خواهد شد و از آنجا که خود او ممکن است نتواند تا پایان همراه این پروژه باشد، هیئت امنایی برای تکمیل این پروژه تشکیل داده است.
در مراسم رونمایی از ترجمه عربی مضامین قرآن حکیم، تعدادی از دیپلماتها و سفرای کشورهای عربی و اسلامی، اساتید دانشگاه و علما حضور داشتند.
پرویز رشید، وزیر اطلاعرسانی پاکستان در سخنرانی خود در این مراسم تاکید کرد: قرآن کریم پیام صلح و برادری برای بشریت و نه فقط مسلمانان است.
وی همچنین بر وظیفه مسلمانان برای انتقال پیام صلح قرآن کریم به جهان تأکید کرد و گفت: مسلمانان باید زندگی خود را بر اساس پیام قرآن تنظیم کنند تا جهانیان بتوانند واقعیت دین اسلام را از طریق پیروان حقیقی آن دریابند.