کد خبر: 3389314
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳

موافقت کشورهای اسلامی با «اعلامیه حفاظت از محیط زیست»

گروه بین‌الملل: وزرای محیط زیست افزون بر ۵۰ کشور اسلامی، موافقت خود را با اعلامیه حافظت از محیط زیست اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Energyme» ششمین اجلاس وزرای محیط زیست کشورهای اسلامی که  16 و 17 مهرماه در «رباط»، پایتخت مراکش برگزار شد، بزرگترین اجتماع وزرای محیط زیست جهان اسلام تاکنون محسوب می‌شود. 


این اجلاس موجب سهولت در دستیابی به توافق میان کشورهای اسلامی درباره چند گام اساسی در مواجهه با تغییرات اقلیمی و چالش‌های مربوط به توسعه پایدار گردید.


در پایان این اجلاس دوروزه که به همت سازمان همکاری اسلامی (OIC) و با مشارکت سازمان علوم، فرهنگ و آموزش اسلامی (ISESCO) و به ریاست پادشاهی مراکش برگزار شد،  بیانیه مشترکی صادر گردید که در آن بر تعهدات سیاسی 57 کشور عضو به پیگیری فعالانه اهداف توسعه پایدار (SDG)، بهره‌وری انرژی و ریشه‌کنی فقر تأکید شد.

در این اجلاس همچنین دستور کار کشورهای اسلامی برای توسعه پایدار، مدیریت منابع آبی، پایداری زیست‌محیطی و تأسیس آکادمی اسلامی محیط زیست به تصویب نمایندگان کشورهای اسلامی رسید.


در این اجلاس پیشنهاد تشکیل کمیسیون مشترک سازمان همکاری اسلامی برای توسعه پایدار (OIC-CSD) هم‌راستا با کمیسیون سازمان ملل برای توسعه پایدار به منظور ارتقای همکاری‌های زیست‌محیطی مطرح گردید. ترویج «اقتصاد سبز» منطبق با محیط‌‌زیست برای مقابله با تغییرات آب وهوا از دیگر موارد مطرح شده در اجلاس بود.

captcha