کد خبر: 3391054
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵

آیا در نیت‌هایمان اخلاص داریم؟

کانون خبرنگاران نبأ: برنامه «خونه زندگی» شبکه رادیویی سلامت، چهارشنبه ۲۹ مهرماه، به موضوع «اهمیت اخلاص در نیت» اختصاص دارد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «خونه زندگی» که کاری از گروه خانواده شبکه رادیویی سلامت است، روزچهارشنبه با حضور فرنقی‌زاد، روان‌شناس  به این سؤال که چگونه در رفتار و کردارمان خلوص نیت داشته باشیم؟ می‌پردازد.

این برنامه در ایام ماه محرم و صفر هر روز با حضور کارشناسان به موضوعاتی همچون؛ تبیین پیام‌های عاشورا و الگوگیری از سیره ائمه معصومین(ع) به ویژه حضرت اباعبدالله(ع) و یاران با وفایشان مانند عبرت‌پذیری، گذشت، اخلاص در نیت، و صبر و بردباری آنان در سختی‌ها و توکلشان به خدای متعال و تبیین الگوهای رفتاری ائمه اطهار(ع) در خانواده و بین مردم و ... خواهد پرداخت.

آموزش آشپزی در قالب نمایش خانوادگی، گزارش مردمی و پیامک همسایگان برنامه، پزشک خانواده با موضوع  درمان‌های ضروری و پخش تماس‌های مردمی از دیگر بخش‌های این برنامه است.

گفتنی است، برنامه «خونه زندگی»، از شنبه تا پنجشنبه هر هفته در قالب یک نمایش رادیویی از ساعت 10:20 به مدت 90 دقیقه از موج اف.ام ردیف 102 مگاهرتز تقدیم شنونده‌های صدای دانش، نشاط و آرامش می‌شود.

رقیه بقائی

captcha