کد خبر: 3393712
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۶
امام‌جمعه موقت اهواز:

تأثیر عاشورا همان درس گرفتن از شعار «هیهات من‌الذّله» امام حسین(ع) است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام والمسلمین حسن‌زاده گفت: تأثیر عاشورا در زندگی اجتماعی یعنی بصیرتی عباس‌گونه داشتن و همان درس گرفتن از شعار «هیهات من‌الذّله» امام حسین(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن حسن‌زاده، امام‌جمعه موقت اهواز در مراسم عزاداری که به مناسبت ماه محرم در نمازخانه اداره‌کل آموزش وپرورش استان برگزار شد، گفت: قیام امام حسین(ع) یک قیام استثنایی در همه تاریخ بشریت است.

وی افزود: با علم محدودی که داریم نمی‌توانیم درمورد وقایع تاریخی قضاوت قطعی کنیم چون آنچه از تاریخ به ما رسیده محدود است و جزئیات تاریخی بیان نشده‌اند بلکه تاریخ کلیات را بیان می‌کند. اما در مورد قیام امام حسین(ع) هم تاریخ داریم هم روایات و احادیث معتبر دینی از پیامبر اکرم(ص) وائمه اطهار(ع) لذا به این استناد می‌گوییم قیام امام حسین(ع) استثنایی بود.

حسن‌زاده در ادامه به بیان ابعاد مختلف واقعه بزرگ کربلا پرداخت و از لحاظ زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی این واقعه بزرگ را تبیین کرد.

وی اظهار کرد: عاشورا و کربلا باید تأثیر مستقیمی در زندگی ما داشته باشد. در بعد عاطفی و احساسی شاهد این هستیم که امروزه مردم با عواطف و احساسات بیشتری ایام محرم را گرامی می‌دارند و با عواطف آن‌ها پیوند عمیقی دارد.

امام‌جمعه موقت اهواز گفت: از لحاظ خانوادگی می‌بینیم در کربلا خانواده‌های بزرگی بودند که از جان و مال و فرزندان و از همه چیز خود در راه امام حسین(ع) گذشتند. همچنین، از لحاظ زندگی اجتماعی می‌بینیم که بزرگانی همچون امام خمینی(ره) با درس گرفتن از عاشورا و الگو قرار دادن نهضت امام حسین(ع)، توانستند انقلاب اسلامی را ایجاد کنند و ملت ما با عزّت و اقتدار امروزه سربلند هستند و برابر ابرقدرت‌ها ایستادگی کرده‌اند.

وی در پایان سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: تأثیر عاشورا در زندگی اجتماعی یعنی بصیرتی عباس‌گونه داشتن و درس گرفتن از شعار هیهات من‌الذّله امام حسین(ع).

captcha