به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نرمافزار مجموعه آثار آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی(ره) با هدف مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، تسهیل دسترسی به منابع و متون علوم اسلامی و فرهنگ دینی با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات، و توسعه و تعمیم آن در مجامع فرهنگی داخلی و بینالمللی توسط مرکز نور تولید شده است.
مرکز نور درادامه تولید و عرضه آثار ناب اسلامی و انسانی در قالب کتابخانههای دیجیتالی و در راستای پاسداشت و حفظ میراث ارزشمند عالمان دینی ، کتابخانه الکترونیکی مجموعه آثار حضرت آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی تولید شد و بهزودی در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
در این نرمافزار متن ۴۷ عنوان کتاب در ۱۰۵ جلد از آثار حضرت آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی، به زبان عربی و فارسی، در موضوعاتی مانند فقه، اصول فقه، عقاید و معارف اسلامی، حدیث، رجال، دعا، اخلاق، تاریخ اسلام و زندگینامه ارائه شده است.
در این نرمافزار استفاده از صوت دروس معظمٌ له شامل خارج اصول و خارج فقه (مباحث: قضاء، حدود، دیات، قصاص، شهادات، صلات، خیارات و طهارت) برای کاربران امکانپذیر است.
آداب المتعلمین والمسترشدین، استفتائات جدید، دروس فی مسائل علم الاصول، موسوعه الزیارات، الموسوعه الرجالیه، الانوار الالهیه فی المسائل العقائدیه، منهاج الصالحین، ارشاد الطالب فی شرح المکاسب، شعائر حسینی، تنقیح مبانی الاحکام از کتب ارائه شده در این نرمافزاراست.
امکان مشاهده متن اصلی کتاب، قابلیت ارتباط و مقایسه بین متون، قابلیت جستجو به روش ساده و پیشرفته در متن کتاب ها، امکان محدود کردن دامنه نمایش و جستجو، ارتباط واژگان متون برنامه با چند دوره لغت نامه و نیز امکان یادداشت برداری، از جمله قابلیت های پژوهشی این نرم افزار می باشد.
ایشان با اشاره به مقام علمی این مرجع عالیقدر افزود: آیت الله میرزا جواد تبریزی در سال ۱۳۰۵ شمسی در شهرستان تبریز چشم به جهان گشودند؛ در سال ۱۳۲۳ در سن ۱۸ سالگی تحصیل علوم دینی را آغاز نمود و طی چهار سال، مقدمات و مقداری از دروس سطح را درشهر تبریز به پایان رساند.
استاد معظم در سال ۱۳۲۷ شمسی وارد حوزه علمیه قم شد و از دروس خارج اساتیدی همچون مرحوم آیت الله العظمی سید محمّد حجت و مرحوم آیت الله العظمی بروجردی قدس الله اسرارهما بهره مند شدند.
رحمانی ادامه داد : مرحوم آیت الله میرزا جواد تبریزی در ۸۲ سالگی در شب ۲۷ شوال سال ۱۴۲۷ قمری در شهر مقدس قم رحلت نمود و جهان اسلام از فیض وجود این عالم گرانمایه محروم شد؛ پیکر پاکش در مسجد بالاسر حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها کنار قطعه بزرگان و مفاخر مذهب تشیع به خاک سپرده شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایند:
http://noorsoft.org/fa/node/12769