کد خبر: 3402809
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸

دانشگاه فنی و حرفه‌ای و رشد ۳ برابری سهمیه‌ها

گروه فعالیت های قرآنی: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور ۳۸ سهمیه دارد که نسبت به سال گذشته با رشدی سه برابری همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سی‌امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور روزهای 19، 20 و 21 آبان‌ماه در استان قم و به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.
در این مسابقات هشت دستگاه دانشگاهی نفرات برتر مسابقات داخلی خود را برای کسب رتبه اعزام می‌کنند، بعد از معرفی دانشگاه علوم پزشکی و نیز معرفی تمهیدات این دانشگاه برای کسب نتیجه بهتر توسط نمایندگانش در این جشنواره، به معرفی یک دستگاه دانشگاهی دیگر پرداخته‌ایم.
دانشگاه فنی و حرفه‌ای دانشگاهی نوپا است که البته با توجه به زمینه کاری دانشجویان این دانشگاه انتظار چندانی از نمایندگان آن برای کسب رتبه‌های برتر مسابقات نمی‌رود. اما با این وجود در دوره گذشته این مسابقات که به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد، در بخش اصلی که همان بخش شفاهی بود یک رتبه دوم را کسب کردند و در تمامی بخش‌ها نیز دو رتبه دوم و دو رتبه سوم را به دست آورد تا در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بالاتر از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و در رده یکی مانده به آخر قرار گیرد.
دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دوره گذشته جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور تنها 12 نماینده داشته است اما در دوره سی‌ام تعداد سهمیه‌های این دانشگاه به 38 نفر رسیده است.
مسلم گنجی، معاون مدیرکل فرهنگی دانشگاه پیام نور در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در مورد دلایل این افزایش سهمیه، بیان کرد: امسال تعداد رشته‌های جشنواره داخلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزایش یافت و همین امر باعث شد تا تعداد سهمیه‌های ما افزایش چشمگیری داشته باشد.
وی افزود: البته نمایندگان ما در تمامی بخش‌های جشنوار غیر از فناوری اطلاعات و پژوهشی حضور دارند، برخی رشته‌ها نیز در جشنواره داخلی برگزار می‌شود که آن رشته در جشنواره ملی در نظر گفته نشده است که به عنوان نمونه باید به رشته نهج‌البلاغه اشاره کرد.
دانشگاه فنی و حرفه‌ای مرحله کشوری جشنواره قرآنی خود را نیمه‌های شهریورماه در اصفهان برگزار کرد، در این مسابقات در رشته‌ حفظ کل مسابقه‌ای برگزار نشد و در رشته قرائت تحقیق نیز «احسان محمدی» رتبه اول را کسب کرد تا مسئولان فرهنگی دانشگاه امید زیادی به کسب رتبه توسط این قاری خوش صدای مشهدی در مرحله کشوری جشنواره ملی داشته باشند.
مسلم گنجی همچنین در مورد تمهیداتی که این دانشگاه برای آمادگی بیشتر شرکت کنندگان خود در جشنواره ملی در نظر گرفته است، گفت: با توجه به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای سازمان مرکزی دارد، لذا برگزاری دوره‌های آمادگی بر عهده مراکز قرار داده شده است و هر مرکزی که در جشنواره ملی نماینده داشته باشد دوره آمادگی را برگزار خواهد کرد.
با این همه امسال و در جشنواره سی‌ام همچون دیگر ادوار، انتظارها و البته نگاه‌‌ها کمتر معطوف به نمایندگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای است،‌ باید کمتر از دو هفته دیگر به انتظار نشست و دید نمایندگان این دانشگاه فرصتی برای نشان دادن توانمندی‌های خود دارند یا خیر. 

captcha