کد خبر: 3402898
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۱
حجت الاسلام شاه حسینلو:

ضرورت ریشه کن کردن فقر برای کاهش معضلات اجتماعی

گروه اجتماعی: مدرس حوزه علمیه خوی بیان کرد: وجود درصد بالای فقر در هر جامعه بعنوان معضلی برای مردم به حساب آمده وبرای کاهش آثار منفی و زیان بار بعد از آن باید این معضل مخرب ریشه کن شود.

حجت الاسلام توحید شاه حسینلو در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی با اعلام مطلب فوق افزود: فقر نوعی انحراف اجتماعی بوده که با بیداد آن در جامعه افراد به سوی بدترین راه‌ها و انحرافات اجتماعی دیگر کشیده خواهند شد.

وی با اشاره به آیه مبارکه «لِلْفُقَراءِ الَّذینَ أُحْصِرُوا فی‏ سَبیلِ اللَّهِ لا یَسْتَطیعُونَ ضَرْباً فِی الْأَرْضِ یَحْسَبُهُمُ الْجاهِلُ أَغْنِیاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُمْ بِسیماهُمْ لا یَسْئَلُونَ النَّاسَ إِلْحافاً وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ خَیْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلیمٌ » بیان کرد: وظیفه ثروتمندان جامعه دستگیری از نیازمندان و کمک به آن‌ها در تمام شرایط از لحاظ مادی و معنوی بوده تا قشر فقیر جامعه نیز بتواند به زندگی ادامه دهد.

حجت الاسلام شاه حسینلو با روایت حدیثی از امام صادق (ع) مبنی بر «فقر نزدیک است دین مردم را از بین ببرد» ادامه داد: وجود معضلی بزرگ و خطرناک مانند فقر در هر جامعه می‌تواند ریشه و بنیان اعتقاد مردم را به لرزه درآورده و آن‌ها را نسبت به دین و مذهب بی اعتقاد کند.

وی افزود: کاهش اعتقاد و تخریب ارزش‌ها می‌تواند باعث ایجاد انواع انحرافات اجتماعی در جامعه شده و قشر فقیر جامعه با روی آوردن به این انحرافات اثرات زیان باری بر جامعه وارد و زندگی خود را به تباهی می‌کشانند.

حجت الاسلام شاه حسینلو با تاکید بر آیه مبارکه «الشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَ یَأْمُرُکُمْ بِالْفَحْشاءِ وَ اللَّهُ یَعِدُکُمْ مَغْفِرَةً مِنْهُ وَ فَضْلاً وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلیمٌ»  تصریح کرد: فقر باعث پدید آمدن انواع فحشا و ناهنجاری های اجتماعی می‌شود؛ لذا با پیشگیری به موقع از بوجود آمدن چنین معضلاتی جلوگیری خواهد شد.

وی با اشاره به نقش مسئولین در پیشگیری از گسترش فقر افزود: مدیریت صحیح از طرف مسئولین ونهاد‌های مسئول در کاهش انواع انحرافات اجتماعی مانند فقر و فحشا موثر بوده و با رسیدگی مسئولین و همکاری مردم این معضل اجتماعی ریشه کن خواهد شد.

حجت الاسلام شاه حسینلو ادامه داد: دولت با تکیه بر توان داخلی و نیروهای مردمی و برنامه ریزی صحیح و به موقع می‌تواند وضعیت قشر فقیر جامعه را بهبود بخشیده و با اشتغال زایی و رسیدگی به وضع زندگی همه افراد به طور برابر امید به زندگی را به آن‌ها بازگرداند.

مدرس حوزه علمیه خوی در پایان تاکید کرد: کاهش اختلاف طبقاتی بین اقشار جامعه می‌تواند فقر را از بین برده و در نتیجه انحرافات اجتماعی کاهش و سلامت جامعه تضمین خواهد شد.

captcha