کد خبر: 3404929
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
امیرخانی:

خانواده‌‎‌های شهدا، سند متقن افراد صالح در جامعه ما هستند

گروه اجتماعی: جانشین سازمان بسیج کارمندان کشور با بیان این‌که خانواده‌‎‌های شهدا سند متقن افراد صالح در جامعه ما هستند، گفت: از ۲۷۰ هزار شهید دوران دفاع مقدس، ۵۰ هزار شهید ما گمنام بودند و در حال حاضر ۶ هزار شهید مفقودالجسد داریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمد امیرخانی، جانشین سازمان بسیج کارمندان کشور امروز، ششم آبان‌ماه با حضور صفی‌خانی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، حسنوند، مسئول حراست سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، زینی‎وند، مسئول بسیج ادارات لرستان، دریکوند، مدیر روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، دلفان، فرمانده حوزه بسیج  ادارات حوزه امیر خرم‌آباد و محمدی، کارشناس روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، با خانواده شهید مهرداد جهان‌پناه، شهید شاخص کارمند سال 93 در لرستان دیدار کرد.

امیرخانی، در این دیدار گفت: امام حسین(ع) شهید امر به معروف و نعهی از منکر است کمااینکه در حدیثی از امام علی(ع) آمده است که اگر در جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر ترک شود آن جامعه مثل مرده‌ای است که بوی تعفن آن در فضا پخش شده است.

وی با بیان این‌که در جامعه ما افراد صالح و سالکی زندگی می‌کنند که بوی عطر آن‌ها مانع از بوی تعفن ناشی از ترک جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر می‌شود، افزود: خانواده‌‎‌های شهدا، سند متقن افراد صالح در جامعه ما هستند.
امیرخانی اضافه کرد: ما باید شاکر باشیم که خانواده‌‌های شهدا هنوز مثل چراغ و نور در جامعه ما وجود دارند و باید به شکرانه این نعمت برای احیای جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر قیام کنیم.
جانشین سازمان بسیج کارمندان با اشاره به این‌که شهدای ما شهدای جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر هستند، خاطرنشان کرد: شهدای ما جان خود را از دست دادند تا جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه همگانی شود کمااینکه از 270 هزار شهید دوران دفاع مقدس، 50 هزار شهید ما گمنام بودند و در حال حاضر 6 هزار شهید مفقودالجسد داریم.

captcha