کد خبر: 3404973
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱

پدافند غیر عامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود

گروه اجتماعی: معاون عملیات پلیس گیلان با اشاره به اینکه پدافند غیر عامل باید به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود، گفت: ضریب ایمنی کشور در برابر تهاجمات احتمالی بیگانگان با اجرای پدافند غیر عامل افزایش می‌یابد.

سرهنگ مجید جمشاد، دبیر پدافند غیر عامل و معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با تأکید بر اینکه ضریب ایمنی کشور در برابر تهاجم‌های احتمالی بیگانگان با اجرای پدافند غیر عامل افزایش می‌یابد، اظهار کرد: پدافند غیر عامل از طریق اجرای صحیح اصول و مبانی محقق خواهد شد.

معاون عملیات پلیس گیلان با بیان اینکه پدافند غیر عامل در طول سال‌های اخیر از مباحث بسیار مهم در امنیت ملی است، افزود: جوامع متخلف پیوسته به دنبال کشف و ابداع راه‌ حل‌هایی هستند تا بتوانند آسیب‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه را به گونه‌ای کنترل کرده یا به حداقل رسانند و در واقع بحران‌ها را مدیریت کنند.

جمشاد با بیان اینکه با اجرای طرح‌های پدافند غیرعامل می‌توان آسیب‌پذیری را در مواقع بحرانی کاهش داد، گفت: پدافند غیر عامل راهی جهت کاستن از آسیب‌پذیری نیروی انسانی و تجهیزات حیاتی، حساس و مهم کشور، علی‌رغم حملات خصمانه و مخرب دشمن و استمرار فعالیت‌ها و خدمات زیربنایی و تامین نیازهای حیاتی و تداوم اداره کشور در شرایط بحرانی است.

دبیر پدافند غیر عامل پلیس گیلان با اشاره به اینکه پدافند غیر عامل، باید به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود، بیان کرد: در پدافند غیر عامل تمام نهادها، نیروها، سازمان‌ها، صنایع و حتی مردم عادی می‌توانند نقش مؤثری ایفا کنند.

وی در پایان بر لزوم بکارگیری و استفاده از حداقل امکانات در زمینه پدافند غیرعامل، بر برنامه‌ریزی و آموزش اصول پدافند غیر عامل تا آخرین رده، اجرای سناریوهای مختلف جهت کسب آمادگی هر چه بیشتر، توجه جدی به زیرساخت‌های پدافند غیر عامل، استفاده از ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها و ... تأکید کرد.

captcha