کد خبر: 3405203
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳
صابرفرزام خبر داد:

صدور مجوز فعالیت «مرکز رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی»/ احتمال اعلام فراخوان در نیمه آذرماه

گروه دانشگاه: بنابر اعلام رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی د انشگاهیان کشور، اعضای شورای نظارت و گسترش پارک‌ها، مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان، در آخرین جلسه خود با اعطای مجوز فعالیت به «مرکز رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی» وابسته به جهاد دانشگاهی موافقت کردند.

حمید صابرفرزام، رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر که در آخرین جلسه شورای نظارت و گسترش پارک‌ها، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌ بنیان از طرح ایجاد «مرکز رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی» ذیل سازمان، دفاع کردیم و این شورا به اتفاق آرا مجوز فعالیت مرکز را تأیید کرد، گفت: ظرف یک ماه آینده کارهای مقدماتی را انجام خواهیم داد تا از نیمه آذرماه بتوانیم فراخوان جذب شرکت‌ها و ایده‌های قرآنی را اعلام کنیم.
وی افزود: جهاد دانشگاهی تعهدات حمایتی خود را به شکل کامل عملی کرده و فضای فیزیکی، ساختمان مناسب و تجهیزات فنی لازم خریداری شده و نیروهای کارشناسی مورد نیاز مرکز رشد با حمایت جهاد دانشگاهی جذب شده‌اند و در حال حاضر در حال طراحی پایگاه اینترنتی مرکز رشد قرآنی هستیم.
صابرفرزام با اشاره به فعالیت این مرکز افزود: عمده فعالیت این مرکز رشد، حوزه فعالیت‌های نرم است؛ محصولات مرتبط با فضای مجازی و فناوری اطلاعات اولویت نخست فعالیت‌های این مرکز رشد است، تولید اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای دینی و قرآنی، لو‌ح‌های فشرده چند رسانه‌ای و آموزشی از آن جمله است و از شرکت‌ها و ایده‌هایی که در این زمینه می‌توانند تبلور یابند حمایت خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، اولویت دوم مرکز رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی، فعالیت هنری در زمینه‌های دینی و قرآنی است.
صابرفرزام یادآور شد: به جز حمایت‌هایی که در این زمینه از شرکت‌های دانش‌بنیان به عمل می‌آید، ویژگی بارز این مرکز نسبت به سایر مراکز، همکاری با خیرین است، به طور مثال با کمک آقای بیادی بناداریم انجمن خیرین حامی تولید محصولات قرآنی راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم در شرکت‌هایی که برای حمایت از ایده‌های جوانان تأسیس می‌شود، اقدامات حمایتی صورت گیرد.
صابرفرزام افزود: معاونت پژوهشی وزارت علوم، معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری، شورای توسعه فرهنگ قرآنی، دارالقرآن‌ها، صدا‌و‌سیما (سیمای قرآن و رادیو قرآن) و اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی از جمله سازمان‌هایی هستند که  قول همکاری و حمایت را از آ‌ن‌ها گرفته‌ایم.
وی یادآور شد: نیروهایی که در مرکز رشد فناوری‌ها و هنر قرآنی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند در یک ماه گذشته از مراکز رشد فعال و موفق در استان تهران بازدید کرده و با تجربیات آنان آشنا شده‌اند و در حال حاضر نیز در حال تهیه و تدوین فرم‌های مربوط به جذب ایده‌های قرآنی و طراحی پایگاه مرکز رشد هستند و امیدواریم از نیمه‌ آذرماه فراخوان جذب شرکت‌ها را اعلام کنیم.
رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور اظهار کرد: ساختمانی که برای مرکز در نظر گرفته شده است، ظرفیت فعالیت بالغ بر 20 شرکت را دارد و مجاورت با سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان این امکان را فراهم می‌کند تا این مرکز از ظرفیت‌های سازمان نیز استفاده کند.

وی اضافه کرد: البته باید یادآور شوم که تأسیس مرکز ذیل سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور که وابسته به جهاد دانشگاهی است، یک امتیاز محسوب می‌شود، لذا جهاد دانشگاهی با بیش از 30 پژوهشکده و پژوهشگاه، 70 مرکز خدمات تخصصی، 20 مرکز رشد و 2پارک علم و‌ فناوری، می‌تواند حمایت‌های بسیار خوبی از مرکز رشد فناوری‌‌ها و هنر قرآنی داشته باشد.
رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در پایان تصریح کرد: با توجه به حضور دفاتر استانی این سازمان، دامنه فعالیت‌‌های مرکز رشد قرآنی  در سایر نقاط کشور نیز گسترده می‌شود و امکان حمایت از شرکت‌هایی که در استان‌های مختلف کشور در زمینه قرآنی فعالیت می‌کنند، فراهم می‌شود.
وی در پایان گفت: جوانان و فارغ التحصیلانی که ایده‌های قرآنی دارند با پروراندن ایده‌هایشان این آمادگی را داشته باشند که پس از اعلام فراخوان مرکز رشد فن آوری‌ها و هنر قرآن ایده‌هایشان را به میدان آورند.

captcha