گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه اگر پیوند معنوی با هنرهای معماری و تجسمی صورت گیرد ظرفیت بسیار قوی برای توسعه صنعت توریست ایجاد می شود، بر احیای میراث فرهنگی خوزستان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیت الله سیدمحمد علی موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان، در جلسه شورای اداری استان که امروز، 9 آبان ماه در بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) برگزار شد با بیان اینکه برگزاری این جلسه در این محل مورد تقدیر است اظهار کرد: این بیمارستان زمانی سنگر دوران دفاع مقدس بود. از دوران دفاع مقدس میراث معنوی بزرگی به ما رسیده است. بیمارستان های صحرایی بسیاری در جبهه جنگ ایجاد شده بود که اکنون باید برای این میراث ها برنامه ریزی و از آنها استفاده کرد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه خوزستان استانی توریستی است گفت: سالانه هزاران نفر در قالب کاروان های راهیان نور به استان سفر می کند. اگر پیوند معنوی با هنرهای معماری و تجسمی صورت گیرد ظرفیت بسیار قوی برای توسعه صنعت توریست ایجاد می شود.
آیت الله موسوی جزایری تصریح کرد: این اماکن برای توریست ها جذاب خواهد بود. پادگان ها و سنگرهای بسیاری از دوران دفاع مقدس به جا مانده است. همچنین خوزستان استانی جذاب و دارای جاذبه های تاریخی و طبیعی بسیاری است که باید این میراث فرهنگی احیا شود که قطعا آثاری بسیار زیبا و جذابی هستند و در توسعه گردشگری استان تاثیر گذار خواهند بود.
وی بیان کرد: میراث فرهنگی استان و جاذبه های آن در کتب مورخان بسیار مورد تحسین و تعریف قرار گرفته است. غیر از استعدادهای نفتی و بنادر موجود در استان باید بر این ظرفیت ها در استان برنامه ریزی شود.
آیت الله موسوی جزایری جلسه روز گذشته وین را موفق و رضایت بخش عنوان کرد و گفت: با اشاره به تحولات جاری بر منطقه تا آنجا که عقل سلیم اقتضا کند باید آرامش در جامعه و در سطح بین الملل حاکم شود.